Vodafone Müşteri Hizmetleri

İstanbul,20 Aralık 2008

Konu: Şikayet

(Vodafone Müşteri Hizmetleri'nde görevli olan AYKUT ÇETİN Hakkında

SAYIN İLGİLİ;
VODAFONE CALL CENTER
Mecidiyeköy Yolu No:102
34387 Mecidiyeköy
Şişli - İSTANBUL

Fax: 0 212 367 50 00

Vodafone Müşteri Hizmetleri'nde görevli olan AYKUT ÇETİN'i yaklaşık 10-15 gün önce tanıdım. Bana Vodafone Müşteri Hizmetleri'nde görevli olduğunu ve istediği kadar kendine kontörlü hat alabileceğin söyledi.Madem öyle bana da bir hat ver dedim ve bana 0 543 353 33 10 bu telefon hattını verdi. Merak ettim ve web sitenizden '' My Vodafone'' bölümünde üyeliğimi gerçekleştirdim. Üye girişinden telefon numarası ve şifresini yazarak alana girdim ve burda bu hattınKULZHANAR ZHAILA adlı bir şahısa ait oldugunu öğrendim.
Çok hayret ettim doğrusu Vodafone gibi global anlamda kendini ispatlamış olan bir GMS operatörü nasıl olur da bu kadar basit bir şekilde başkasına kayırlı olan hattı bir başkasına verebiliyor. Ben bunu Aykut Çetin'e söyledim. Ve Bana bu çok normal/sıradan bir durum oldugunu söyledi. Bu vahim örneği görünce benide bir korku aldı!... Bu korkum şudur: Vodafone acaba benim adıma da yurtdısında/başka ülkede benim adıma bir hat açtı mı, açtıysa eğer kime verdi?

Ben buna inanmadım ve Vodafone Müşteri Hizmetleri temsilciniz Aykut Çetin'e bunu msn yolu ile sordum ( Sayın Çetin'in e-mail adresi: aykut-c@hotmail.com).Oda bana bir Vodafone kayıtlı olan bir iki numarak gönder dedi.Bende rehberime kayıtlı olan Kız kardeşimin 0 546 484 58 77 nolu cep telefonumu verdim. Kız kardeşmin telefonu rehbere kayıtlı olmamasına rağmen kardeşime ait bütün bilgileri power point olarak bana msn de gönderdi. İnanın büyük şok oldum. Bu kadar basit mi? Web sitenizde '' Vodafone için en öncelikli konulardan biri olan Sosyal Sorumluluk, 4 global değerimiz arasında yer alan "etrafımızdaki dünyaya olan tutkumuzu " ve 6 stratejik hedefimizden biri olan "SORUMLU İŞLETMECİLİK" anlayışını temsil etmektedir.'' olduğunuzu söylediniz.

Sayın Aykut Çetin'nin bana vermiş oldugu ve daha önce grüştüğüm 0 542 602 22 02 nolu cebini arayıp bu bilgileri bu kadar nasıl rahat verebildiğini sözlü olarak soracaktım. Ancak telefon attını değiştirmiş olmalı ki aradığımda böyle bir telefon vodafone'ye kayıtlı değildir diyor.

Web sitenizde: '' Breysel/kurumsal kişisel bilgilerinizin güvenliği, genel hükümler ve Telekomünikasyo Mevzuatı kapsamında Vodafone tarafından koruma altına alınmıştır. Kişisel bilgiler yasalara uygun olarak verilmiş Mahkeme/Savcılık kararları ve KIŞININ AÇIK YAZILI ONAYI DIŞINDA HIÇBIR ŞEKILDE ÜÇÜNCÜ KIŞILER TARAFINDAN KULLANILAMAYACAK, KOPYALANMAYACAK, IŞLENEMEYECEK, DAĞITILAMAYACAK VE YAYINLANMAYACAKTIR. Kişisel bilgi kullanımımız, bu Sözleşme'nin bir parçasını oluşturan Gizlilik Politikasına tabi olacaktır.'' şeklinde yazdınız.

Sayın ilgili, hakikaten insanların iletişim hakkına saygı duyuyorsanız ve web sayfanızda baysettiğinz Sorumluluk Anlayışınınz varsa lütfen bu konuyu araştırınız ve bu konuya sebebiyet veren kişi/kişileri bütün kamuoyu adına cezalandırıdınız. Sorumlu bir vatandaş olarak bu vahim konunun takipçisi olacağım. Konunun neticesini tarafıma aşağıda yazmış oldugum adresime bildirmenizi saygılarımla rica ederim.

Not: Sn.Aykut Çetin'nin bana gönderdiği kayıt bilgileri gizli olan 0 546 484 58 77 nolu telefonun Power Point bilgisi içerisnde İŞLEMİ YAPAN BÖLÜMÜNE YAZDIĞI ŞİFRESİ/KULLANICI BİLGİSİ BU NUMARA OLDUGUNU GÖRDÜM: S326200

BU BİLGİNİN SİZE YARDIMCI OLACĞINI TAHMİN ETTİĞİM İÇİN SİZE GÖNDEMEK İSTEDİM.

Bu dilekçenin bir kopyası Vodafone Group Plc'a ve TC. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'na gidecektir.

E-mail: info@yasaryegen.com

Senin cevabın: None Ortalama: 2.7 (Toplam 357 derecendirme)

kontur

arkadaş ben şimdi magdurum neden bilmiom 3 gun once kontur yuklemesi yaptım hiç kullanmadan hepsi gitrti

konu 4440542

slm arkadaşlar müşteri hizmetlerini arıyorum bir haftadır ama birtürlü baglanamadım birsürü konturum gitti bunlar masustan bekletiyorlar okadar işsiz güçsüz varken vodafoneye diyorum salaklar alın biraz daha operatör sonucta bedava yapmıyosunuz hiçbirşeyi konturumuz ghidiyor bir haftadır müşteri hizmetleri yogun oldugu için bekletiyoruz diyorlar haram olsun okadar konturum gitti bunların hepsi aynı allah belasını versin diyorum hırsımdan hgiç birşey anlam etmese bilene buraya yazmak istedim....MAGDURUM YANİ

şikayet

yaklasık 1 haftadır 4440542 müsteri hizmetlerini aramaktayım ulaşamıyorum
birde benim vadofone numaram olan 545 6692961 nolu hattıma kontur yükledim 35 kontura 3000 mesaj için müracat ettim halen islemem alınmadı birde bu numarama 5454 den sürekli mesaj gelmekte bu konuda ilginmenizi istiyorum

şikayet

sayın aykut cetin ben bi kac önce 1000 kontur hediye kanpanyasına katıldım sonra iptal ettim ve her yükledikce 0544 529 26 83 nolu hattımdan kontürlerimin yarısı kesiliyor ilgilenmenizi talep ediyorum eger bu konuda yarım alamasam şikayette bulunucam kontür yükleyemiyorum hattıma yardımcı olursanız sevinirim

bilgilendirilmemek

ben tekin temel 0541 459 90 01-02-03-04-05-06 numaralı faturalı hatların sahibiyim.ben bu hatları 2008 in 5. veya 6. ayında kapattım kapattıktan sonra ekstra bir daha faturalar geldi ve sözleşmeden önce kapattığım için vergilerinide ödedim ve aradan 15 ay geçtikten 01 ve 06 numaralarımın icralık olduğunu iletiyor avukat tarafından ama bana ne borcumun olduğu söyleniyor nede tebliğ ediliyor ve soruyorum VODAFONE a beni bu avukat arıyorda siz niye aramıyorsunuz niye adresime tebliğ etmiyorsunuz ve neden vodafone shop bana ekstra faturalarınız gelcek demiyor ve bu iş artık avukatlık olacak VODAFONE çünkü bir kişinin haberi olmadan tebliğ edilmeden yasal işlem yapılamaz. (05544603006)

şikayet

ben turkcelliyken vodefonenin yapmış olduğu kampanyaya qüvenerek voodefoneye numaramı taşıdım.ama bunun tamamen bi kandırmaca olduqunu qördüm.250 dakika her ay bedava konusma hakkı vardı ama daha doqru dürüst konusmadan bana bedavamın bittii mesajı geldi .tekrar 100 kontr yükledm 250 dkkam gelmedi.bu kadar büyük bir gsm operatörün bunu yapması ne kadar doqru bilemiyorum.insanları sömürerek hiç bir yere gelinmez.

türkselin fendi

ağrının diyadin ilçesinde beli yerlerde hemde merkezde çekmiyor türksel ana bayileri vodofonu bırakın türksele geçin şebeke sorunu gerçektende yok bilgileriniz ar ederim

ben türkcell abonesiydim

ben türkcell abonesiydim vodafona geçtim ve cevremdeki arkadaşlarımıda vodafona yönlendirdim ama vodafondan hiç memnun kalmadım benim tarifem heryöne 3 dakikası bir kontür ama her arama yaptıgımda kesiliyor konuşmam birde yeni abonelere bazı kampanyalardan yararlanamıyoyor ben böyle bir saçmalık görmedim en kısa zamanda türkcele geri dönecem hattın 3 ayı doldurmasını bekliyorum birde diger hatlarımın doldugu gün geçiş yapacam ve çevremdeki herkese söyliyecem vodafona geçtigime çok pişman oldum siz eski abonelere kampanya yapın iyi günler

şikayet

iki yüklemeden beri indirimli konuşamıyorum. dün yükleme yaptım ve indirim listemden biri ile konuştum 10 dk konuştum . arkadaşım 30 konturum uçtu 2 kontura konuşuyorum biliyorum . muhattap diye birisini çıkarmışlar karşıma bana bildiklerimi söylüyo ben başka açıklamalar bekliyorum daha mantıklı açıklamalar ben 10 yıllık aboneyim ........

ben kemal kanmaz benim

ben kemal kanmaz benim adıma bir internet aboneliği gözüküyor gözüken internet aboneliğinin iptal edilmesini istiyorum...0546 454 58 37 yardımcı sevinirim...

kendiliğinden giden kontor

benim kntörüm kendi kendiliğine gitti kntörümü geri yollayın yoksa
.....

benim kontörlerim gidiyor kendi kendine

numaram şu düzeltirseniz 0536 592 98 33

hat faturaları ödendiği halde nasıl ?

hattımın faturası daha doğrusu hatlarımın faturası ödendiği halde nasıl olurda hala mağdur bırakırsınız hem bayram günü hemde hafta sonu insanları bu şekilde mağdur bırakmak sizce ne kadar hizmet anlayışınıza giriyor çözemedim sanırım yanlış yaptım vodafone geçmekle

sım kart

hattımı ıkı gundur aldım ama hayla acılmadı sebebı nedır

slm bende voafon

slm bende voafon abonesiyim.parça kontör ükledim ama arayamıyorum.ne yapmam gerekiyor.tşkler

hakkım

şikayet ediyoruz magdur oldum diyorum ama nafile bu ne biçim iştir halen anlamış degilim bir daha yazıyorum eyyyy vodafooooooon 9 yıllık türkcel abonesiydim vodafona geçtim sim kartımı verdiler açılmadı beni vodafon yapan yere gittim kardeşim açılmadı dedim kontrol ettiler sim karttan dediler e ne olacak dediştirecez iyi degiştirin dedim 7 lira vereceksin oppala bu ne kardeş vodafona hoş geldin ücreti iyi verdik bu para ne olacak sayın vodafooooooooon.0.536.3995811.ne olacak ya kontur yada parayı iade yoksa bu para haraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam olsun,

süper sms pakette sorun yasıyorum

hattımı yenı aldım süper sms paketı yaptırdım ilk gün bu paketi kesintisiz kullandım fakat ertesi gun msj yollamaz oldu beni vodofone aldıgıma pısman etmeyin ......

sms

3000 sms paketine aboneyim kontör yükledim ama sms almıyorum neden mj atıyorum sms için zaten abonelik var diyo ama ben sms alamıyorum neden.........

NEDEN BİZ VODAFONELULAR HİÇ Bİ AYRICALIKTAN YARARLANAMIYORUZ

BEN ŞİMDİYE KADAR VODAFONE KULLANICISIYIM.AMA BU GÜNE KADAR DOĞRU DÜZGÜN Bİ KAMPANYADAN YARARLANDIĞIMI HATRLAMIYORUM.VODAFONE GEÇENLERE YAPILAN AYRICALILAR BİZE NEDEN YAPILMIYOR İLLAKİ GEÇMEKMİ LAZIM.BU TAMAMEN İNSANLARI ÇEKMEK İÇİN YAPILIYOR.MADEM ÖYLE KULLANICILARA BU HAKLARIN VERİLMESİNİ TALEP EDİYORUM.BENDE VODAFONE GEÇENLERİN YARARLANDIĞINI AYRICALILLARDAN YARARLANMAK İSTİYORUM.05432967943

sms

slm ben müşteri hizmetlerini arıorum ulaşamıorum.. 3000 sms hakkı yaptım bakiyemi soruorum üye olmanız gerekmektedir dio üye olmak için abone yazıorum sistemimizde üyeliğiniz bulunmaktadır dio ama 35 knt düşürülmedi yardımcı olursanız sevinirimmmmm..

şebeke

bizim orada şebekeler hiç çekmiyor birtane baz istasyonu kurulmasını istiyoruz hatay dörtyol kuzuculu tumçayı mevki 500 yakın telefon var ama bir işe yaramıyor...

vodafoneye geçiş

merhabalar bende 5 buçuk gün önce falan turcellden vodafoneye geçiş yaptım 6 gün içinde açılır dediler ama hala hattım açılmadı lütfen bana yardımcı olun.kaç gündür bekliyorum bu hat niye açılmadı ya arkadaşlar yardım edin....

memnuniyet

arkadaşlar ben vodafona taşınalı 4-5 ay oldu her 100 yüklemede tıkır tıkır 250 dakika geldi ve memnunum

şikayet

0544 399 72 54 bu numara bana sürekli msj atıyor ve ben rahatsız oluyorum bu durumdan.bu numaranın bana msj atmaması için yardımcı olursanız çok sevinirim.gereğini saygılarımla arz ederim...

msj gelmiyor

merabalar dün akşamdan beri benim tlf mesaj gelmiyo kurcalamadım yer kalmadı başka kutuya taktım tlf ben göndere biliyorum ama bana gelmiyor mesaj yardımcı olurmusunuz lütfen

bütün darıca isyanda vodafon baz iatasyonu istiyoruzzzzzzzz

biz bütün kocaeli darıcalılar olarak darıcaya vodafon baz istasyonu istiyoruz kaldırılan bazistasyonu sayesinde hiçbişekilde şebekeye ulaşamıyoruz bütün darıca vodafon abonelari mağdur durumda lütfen enkısa zamanda yetkililer bi çare bulsun geçiş yapmak istemiyoruz

samsung c-5510 telefon

Bitlis ili Adilcevaz lçesince ikamet etmekteyim. Van ili Erciş İlçesinin Vodafon bayisinin Adilcevaz'da açmış olduğu şubesinden C-5510 samsung cep telefonu aldım 3000 kontör gelecek dediler ancak 2 ayı geçtiği halde kontörlerim gelmedi.bayiye gidip sorduğumda biz Ankaraya bildirdik nedeni nedir sorduğumda İmei numarası yanlışmış söyleyip işin içinden çıkıyorlar.Bu nedenle gerekli imei numarasını bir kez daha bayiye verdim bir haftaya kadar kampanyada belirtildiği şekilde 3000 kontörümün telefonuma yüklenmesini bekliyorum.aksi takdirde kredi kartına borçlandığım 300.00TL'nin geri alınması için gerekli Mercilere mürecaat edeceğim.

kapsama sorunu

sayın vodafone bulndugumuz yerde kapsama sorunu yaşıyoruz hiç bir yerde şebekeler çekmiyor diger gsm operetörlere geçiş yapılıyor şanlıurfa ceylanpınar yeniköy bizim ve cevre köylerde şebekeler çekmiyor buraya baz istasyonu kurmanızı istiyorum daha önce sesli yaptıgım şikayetlerden hiç bir sonuç alamadım geregini arz ederim saygılarımla

şikayet

yaklaşık 1 yıldır kullandığım vodafone hattıma geçen gün geçersiz sim msjının gelmesiyle,hattım devre dışı olmuştur.müşteri hizmetlerini aradığımda bana verdikleri faxa göndermiş olduğum,faxın herhangi bir cvbı gelmemiştir.geçen cumartesi arkadaşım fatma bu konuyu müşteri hizmetlerine e mail göndererek bu konuyu bildirdiği halde vodafone ailesinde bu olaya karşı büyük bir duyarsızlık içinde olduğunu gördük.böyle bir durumu vodafone ailesinden,gördüğümüz için hem kendimizden hemde vodafone ailesinden,nefret duymaktayım.ben ve bütün arkadaşlarım böyle bir duyarsızlık karşısında,vodafone ailesini protesto ediyor.ve kullanmış olduğumz bütün vodafone hatlarını iptal etme konusunda,kararlılığımız devam ediyor,umuyoruzki,vodafone ailesi bizleri utandırırda bu konu hakkında duyarlı olur.iptal edilen (tel nosu:0544 793 78 05 hattın seri nosu:899002 929908520254)

11 ocaktan bu güne kadar malatya,da şebeke problemi var tlf

11 ocak itibariyle MALATYA, da tlf şebeke problemi var.Gereğinin bir an önce yapılmasını.ARZ EDERİM Cengiz Kaya.

şikayet

mesajlar iletilmiyor ve karşı taraftan gelmyor.ne zaman düzelr?

çekmeme

Analya Finike ilçesinde en ufak yağış ve rüzgarda vodafon şebekesi çöküyor sorunun en kısa zamanda çözülmesi gerekli aksi takdirde toplu şekilde diğer oporotörlere geçeceğiz.Bilginize arzederim...

turkcell'den vodafone

turkcell'den vodafone faturalı hatta geçmek için kdz.ereğli bayinize gittim.kayıt için örnek bi fatura istediler götürdüm.ttnet faturasının internetden dökümünü almıştım.telekomdan onaylat getir dediler.telekom bayiinden aslı gibidir diye kaşeletip götürdüm.olmaz bizzat telekom müdürlüğünden onaylat getir dediler.gittim aynen onaylatıp getirdim.yok olmamış üzerinde suretdir yazısı yok tekrar onaylat gel dediler.tepem attı vazgeçip çıktım.yahu altı üstü bi hat alacaz türkiye cumhuriyeti vatandaşlığına geçmiycez.bu uygulama diğer firmalarda yok.fatura fotokopisiyle başvuru yapabiliyorsun.size abone olmaktan vazgeçtim.her kesede bu işgüzarlığınızı reklam edicem.siz müşteri kazanmayamı çalışıyorsunuz nefretmi ettirmeye uğraşıyorsunuz anlayamadım.

hatlar

iki gündür bursa orhaneli ilçesinde hatlar yok çok az var oda iş görmiyor en kısa zamanda yapın yıksa başka oparatörlere gideriz

numaramı vodafone a

numaramı vodafone a tasıdım.hattı taktığımda servis yok dedi ne yapmalıyım

VODAFONE KONTÖR HIRSIZLIĞI YAPIYOR

100 köntür yükledim, bedava kontörlerim dururken benim 100 köntür bitiverdi. arkadaşlardan şikayet geliyor. bize sen ne sms atıp duruyorsun diye. oysa giden smslerden benim hiç haberim yok.

merhaba ben vodafone

merhaba ben vodafone hattımı türkcele taşımıştım fakat hic kullanmadan tekrar vodafone gectim fakat 50 kontor olan bakıyem bır anda 20 kontore düştü bu ne anlama gelıyo akadaşlar koskoca vodafone veye türkcell 30 kontore tenezül edıyosa helal olsun teşekkürler vodafone türkcell

hattım red edildi

hattım red edildi

yurdisi ile gorusememek

MERHABA BEN SIZIN VODEFONDAYKEN UC AY ONCE TURKCELE GECTIM O ZAMAN YUZ KONTORUM VARDI SIMDI TEKRAR VODEFONA GECTIM BU YUZ KONTORUM YERINDE YOK!!! NIYE BU KONTORLER YOK BUNUN HAKKINDA BILGI BILIYOSANIZ BANA BU BILGILERI BILDIRMENIZ RICA EDERIM..
BIRDE YURTDISI BENIM TELEFONU ARAYAMIYORR SIZIN MUSTERI HIZMETLERINI ARADIM ACACAGIZ DEDILER ACMADILAR BIR HAFTADIR BUNU ACMANIZI RICA EDERIZZZ YOKSA BEN TURKCELE GECERIM BI DAHA DA VODEFONA GECMEMM!!!YURT DISINA NUMARAMI ACINN

sn. meral bodur

meral hanım operatör değiştirdiğiniz için kontörleriniz sıfırlanmış, işlemi yapan arkadaşın bunu size söylemiş olması gerekirdi. yurtdışı konusunda vodafone sitesinden my vodafone a kayıt yaptırıp kendinizin bakmanızı öneririm. müşteri hizmetleri "çok youğun" olduğu için unutmuş olabilir. (my vodafone kayıt ücretsizdir)

merhaba bise sorucam

Vodafone hattım kapandı nasıl acabilirim hattımı acmak istiyoru kapanalı 3 gunoldu ve telefon ikide bir sebeke bulnuyor diyor ve bulamıyor nasıl acabilirim ?

benim bir sorunum var cozmek istiyorum

benim hattım 3 gun once kapatıldı ve kontur yukledigim takdirde hattmın acılmasını rica ediyorum hattımı acmak istiyorum

telefonuma mesaj gelmiyoooooooooo

telefonuma 3 gündür mesaj gelmiyor.benim attığım mesajlar gidiyo ama vodafone bayisine gittim onlarda baktılar 2 tane geldi sonra yine gelmedi 3000 sms kampanyası yapmıştım neden gelmiyo bana mesaj bilen varsa cevaplasın

şikayet

yıllardan beri vodafon abonesiyim vodafonluların hediye kontor aldıklarını duyuyorum hediyelerin bire bir oldugunu söylüyorlar biz o kadar kontor tüketici oldugumuz halde biz bu hediye kontorlerinden maduruz sanırımböyle giderse toplu aile olarak tercihimiz türkcel veya avea olacaktır bilgilerinize.

sim kartım

ya bn bügün yeni vodafone hat aldım ama sim kart kaydı yapılmadı diyor bana yardm ederseniz sevinirim

kapsama şikayeti

ya arkadaşım telefon çıktıgından beri bizim köyümüzde telefon çekmiyo yıllardır yardım istiyoruz sizden umursayan yok biz sizin aboneniz deyilmiyiz arkadaşım ilgilenin artık bizimle ilgileninnnnnnnnnn köyümüzün adresini yazıyorum,AGAÇÖREN,AKSARAY,GÖLLÜ KÖYÜ yardımınızı köy halkı olarak bekliyoruz tşk

şikayet

merhaba ben vodafon abonesiyim numaramı alokontor den aradılar ismimi verdim ondan sonra sesinizi alamıyorm diyerek kapattı ve sonra yine ararım denildi ne yapmam lazım dalgamı geçiliyo anlamış değilim

şikayet

Sayın Yetkililer;

Sayın Yetkililer yaklaşık 4-5 ay kadar önce şirketimde kullanmak üzere 8 adet hat aldım. OCAK 2010 ayının sonunda ihtiyacım kalmadığından iptal ettirmek için İstanbul kadıköy Halitağa caddesinde bulunan ve Seyhan adında bir şahsın çalıştırmış olduğu VODAFONE bayiine gidip adıma kayıtlı olan 8 adet hattımı iptal ettirdim. İptal olduğunu düşündüğümden bu hatlarla görüşme yapmadım. 8 hattın 5 adedini iptal etmişler 3 adedini iptal etmemişler .İncelediğinizde görüşme yapmadığımı tespit edeceksinizdir. Bu mağduriyetimi dile getirmek için bayiinize gittiğimde benimle ilgilenmedikleri gibi hakaret boyutunda muamele ile karşılaştım. İşletme sahibi ile görüşmek istedimsede bir türlü muaffak olamadım. Dolayısıyla iptalini istediğim bu hatlarla görüşme yapmadığım halde faturasını ödemek zorunda bırakıldım.Mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ayrıca VODAFONE gibi ulusal ve kurumsal firmanın bayiinde karşılaştığım durum VODAFONE'ye hiç yakışmadı. Çalışan eleman hata yapmış olabilir. Hatalar insanlara mahsustur.

İrtibat numaram: 0539 3969540
Saygılarımla

cvp verın

yaklsık 3 ay once vodafone hat aldım msj atarken ve msj gelırken sorun oluyo musterı hızmetlerını aradım dedıklerı sey ne bılıyomusunuz hattınızı degıstırın zaten hat almısım neden tekrar bı dah alıyorum turkıyede yetmıs mılyon ınsan var herkes para verıp bırer tane daha alsa ne olur bunun malıyetı sızın deıl bızım cebımızden cıkıyo sayın vodafone yetkılıleri

yurt dısından bana gelen aramalar

SAYIN VODAFONE YETKILILERI
BENIM YAKLASIK 3-4 HAFTADAN BERI YURT DISINDAN (ALMANYADAN) BENI ARAYANLARIN NUMARALARI BENIM TELEFONUN EKRANINDA VODAFONE-TURKCEL NUMARALARI OLARAK GORUNUYOR
MUSTERI HIZMETLERINIZI ARDIM 2-3 GUN ONCE SIKAYETIMI ALDILAR BILGILENDIRECEKLERINI SOYLEDILER YANLIZ HALA AYNI SORUN DEVAM ETMEKTE YURT DISINDAN GELEN ARAMALARIM 0531567..-0541738..0545838... GIBI NUMARALAR OLARAK TELEFONUMA DUSUYOR BUNA SORUN BULUNMASINI VE BILGILENDIRILMEYI VE GEREGININ YAPILMASINI ARZ EDRIM..

SIMDIDEN TESEKKURLER

vodafon yayını alamıyorum

sayın vodafon yetkilileri
ben müşteriniz olarak sizden şikayetçiyim
ben nevşehir derinkuyu güneyce köyünde ikamet etmekteyim ve 7 nisan 2010 tarihinden beri
yayınınızı alamıyorum nevşehir ürgüp mazı köyünüzde kurulu olan ve güneyce köyününde yararlandıgı vericiniz güneyce olarak yayın veren vercinizde arıza var defalarca bildirmeme ragmen bir allahın kulu gelip araştırma yapıp ilgilenmedi
ayrıca internet paketinize 18 aylık üye oldum paramı ödüyorum hizmetinizden yararlanamıyorum çocuklarım ödevlerini yapamıyor
böyle müşteri anlayışı olmaz
arıyorum ilgileniyor deniyor böyle ilgilenmemi olur
parayı ödüyoruz hizmet alamıyoruz ayrıca yayın kalitesinin biraz daha artırılmasını istiyorum
vın paketi aldım vını kullanamıyorum yayın düşüyor cep telefonu ile baglanıyorum irtibat tlf num 5436150788

gariban

05425861141tlf mesaj yoluyorum ama mesaj alamıyorum telsimden telsime mesajlarım gitmiyor burda müşteri hizmetlerine gittim ama benimle hiç ilgilenmedi sonra müşteri hizmetlerini aradım onada kontürüm yetmedi verhasil mesaj alamıyorum telsimden lütfen burda yetkililer ilgilensin

msj hakkında

benim her yöne msj hakkım var yeni bittive tekrar yükledim bir gün oldu şimdi msj göderemiyom nedenine acaba daha önce olmuyordu böyle size güvendik ama böyle yapıyonuz ndn acaba

şikayet

ben 5 inci aya ait olan faturamın suretinin fakslanmasını istedim 2 gündür bekliyorum halen gönderilmedi ben bunu vodafone gibi bir gsm operötörine yakıştıramadım burdan sayın yetkililere sesleniyorum egr yetkililer bunu duymazsa ben hattımı degiştirecegim

vodafon üyesiyim.iki gün

vodafon üyesiyim.iki gün önce ismimin Muhammet Yazılıkaya olduğunu ve vodafon müşteri hizmetleri temsilcisi olduğunu belirten 05424441010 telefonla önce mesaj yoluyla daha sonrada bizzat ismi geçen şahıs tarafından arandım.hediye 100 kontör tl kazanacağımı beliterek benden çeşitli şifre bahanesiyle bilgiler aldiktan sonra kredi kartımın numarasını istedi.ybu durumdan şüphelendim vermedim.böyle bir temsilcininizin bu numara ili çalışıp çalışmadığı hakkında araştırma yaparak tarafıma bilgi vermenizi ve bu tür sahtekarlıkların kurum olarak önüne geçmenizi saygılarımla dilerim.

yıllardır telsim

yıllardır telsim abonesiyim son 3 aya kadar hiç bir sorunum yoktu yeni çıkan her yöne 35,00TL kampanyasına üye oldum avantajlı olacağını düşünmüştüm fakat aksine çok mağdur oldum faturalarım aşırı yüksek gelmeye başladı müşteri hizmetlerini her aradığımda kimseye ulaşamadım.

sms atamamak

heryöne 3000 sms kampanyasına yaklaşık 4 aydır üyeyim herhangi bi sorunla karşılaşmamıştım.dün sabahda gayet normaldi öğlen bana geln bi msja karşılık attm msj gön.derldi dyor bakiyemden günlük sms hakkmdanda düşüyor ama karşı tarafa iletilmiyor gtmiyor sadece o numaraya gtmiyor diğer numarlara atabiliyorum,karşı tarafın teli açık msj ayarlarnda bi sorun yok o bana atabiliyor bnm attğm ona dünden beri gtmiyor sürekli mesajlaştğım bi türkcell numarası gtmiyor msjlar beklemede diyor sanki telfn kapalı.yardımcı olmanızı bekliyorum....

şikayet

sayın vodafon yetkilileri .... bana gelen mesajı hala anlamış değilim numaram 5442651588 dir. faturalı hattım. düzenli ödemelerimi yaptım. fakat 305 tl. borç geldi nedirbu aydınşlatırsanız sevinirim.çıldırıcamya.ben ödeyemem bunu . 5veya6 taksit yapılırmı. teşekkürleer.

sms atamamak

sms lerim bedava olmasına rağmen bedava sm atamıyorum telefondan olacağını düşünüp telefonlarıda değitirdim yine olmadı bilgi verirseniz çok sevinirim teşekürler

ya sms var mesj atamıyorum

ya sms var mesj atamıyorum deli olcam ya bıktırdı bu vodafone deiştirecem

kontür kesiliyor

MERHABALAR DÜN KONTÜR YÜKLEDİM İLK ÖNCE YÜKLEDİĞİM KONTÜR BAKİYEMDE BULUNMAKTAYDIFAKAT 1 -2 SAAT SONRA KONTÜR BAKİYEMİ SORDUĞUM DA YÜKLEĞİM KONTÜRÜN 3/1 İ BULUNMAKTAYDII BU SABAH TEKRAR SORGULAMA YAPTIĞIMDA EN SONKİ 3/1 İNİNDE 3/1 İ BULUNMAKTAYDI ZATEN VADOFONE YE GEÇTİĞİMDEN BERİ HİÇ SORUINLLARIM BİTMİYOR YARDIM EDİN BİZ KONTÜRE PARA VERİYORUZ .KONUMA CEVAP ALAMADIĞIM DRUMDA İLGİLİ BÜTÜN YERLERE ŞİKAYETTE BULUNACAĞIM

vodofone kontor

dün telefonuma kontor yükledim konuşmadığım halde kontörlerim kediliğinden gitti bu durumdan şikayetciyim

faturam çok geldi

07 mayıs 2010 06 hazıran 2010 dönemıne ait faturanız 552.70 tl son ödeme tarihi 28.06.2010 dur odeme yabdıysanız bu uyarıyı dikkate almayınız die bır msj geldı bn gecen donemkı borclarımın hepsını odedım bu donemde msj lı tarıfem bıtmıs ve ben 100 tane toplasam ancak msj atmısımdr baska hatlarıda aramıssam ancak 20 mılyonluk aramısımdr neden bu kadar fazla geldı ilk defa böyle bır seyle karsı karsıya gelıorm musterı hızmetlerını arıorum bır turlu baglanamıorum ılgılenmenızı ısdıorm numaram 0546 451 06 01

sikayet

sms yptm fakat gırmıoo dn aksama kdr gdıo smdı neden boyle oluo ılgılenn luffn 05414030810

şikayet

sizi esefle kınıyorum tam 3 gundur arıyorum her seferde en az 15 dakka beklemem ragmen gorusemedım yazıklar olsunkı sıze turksel kadar olamadınız bırde relem verıyorsunuz ınsan utanır bıraz yazıklar olsun en kısa surede bana yetkılı bırı arasın

şikayet

wodofone sizi eshefle kınıyorum...2006 sonunda 2 tane
faturalı hat aldım.bir süre sonra hatlarımı kontrlüye çevrdim,çevrme işlemi sırasında bayiniz borcumun olmadığını zaten borcunuz olsa işlem (çevirme)yapamayacklarını söyledi...kontrlü hatta çevrdikten sonra 1 yıl yne borç takibi yaptım fakat borcumun olmadığı söylendi..!2010 yılında bana icra takibi başlatmışsınız borcumu ödeyecem,bukadar basit işletme anlayışı olabilrmi parayamı ihtiyacnz var,hakınzla alın,bu parayı ödeyecem ama hakımı helal etmiyorum haram olsun..!kendim kuaförüm, güngören ve çapada olmak üzere 2 tane işletmem var.personellermle beraber müşterilerme ve çevremde çok ciddi karalama kampanyası başlattım...iletişimde türkcelin kalitesni yakalayın ama yok siz bu anlayışla hiçbirşey yakalayamazsınız..!

vodafone dan şikayetçiyim

durduk yere kontörüm gitti mesaj da atılmıyor sonra kontör yükledim sms yapmak için sms paketiniz var yazıyor mesaj attım kontör gitti sms paketim olmasına rağmen kontörler gidiyor ne biçim bir servis anlamadım ya müşteri hizmetlerini arıycam o da ücretli şimdi ona da bir sürü kontör gidecek hiç memnun değilim vodafone dan

kontör süreci için yardım

05352781595 nolu hattı mı her yöne 1500 dk verdiği zaman hattı mı taşıttım belli bi kontör yükledim 6 kere yükleneceği için doldurmuş muyum hakkımı yoksa doldurmamışmıyım nerden bakıyoruz yardımcı olursanız sevinirim

mesajım iletilmiyo..

bi kaç gündür vodafone dan arkadaşıma attığım mesaj ailetilmiyo ama sadece 1 arkadaşıma iletilmiyo onun bana attığı mesajlar iletiliyor.. diğer arkadaşlarıma attığtm mesajlar iletiliyor..lütfen sorunun ne olduğunu açıklarmısınız ne yapmam gerekiyo sorun bende mi arkadaşımda mı..

bi sms paketini günümüz

bi sms paketini günümüz bitmeden iptal etsek hemen başka bi paket yapsak olur mu denedim ama olmuo galiba acele cwp

Kapsama alanı

Merhaba arkadaşlar 7 nisan 2010 tarihinden itibaren vodafone İstabul bahçelievler çamlık cd. çekmemekte şikayet ediyoruz ama teknik arıza diyorlar ne arızaymış ama yapılmak bilmedi kaç aydır, canımıza tak dedi artık komedi ya ist göbeğinde telefon çekmiyor... Yazıklar olsunnnn.

arama yapamıyorum

05376450342 nolu telim 1 haftadan beri 2 sefer aradım müşteri hizmetleri ni aradım yardım etmediler dünde e posta gönderdim busefer mesaj da kapandı sorun düzelcekdiye beklerken üstüne bi sorundaha yapamıcaksanız haber verin bn başka operatöre geçicem.

myvodafone

sabahtan berı my vodafone gırmeye calısıyorum web sms kullanmak ıcın ama sayfa göruntulenemıyo dıyo ne yapmam gerek yardımcı olursanız sevırım ıyı gunler...

şebeke

mahallemizde şebeke sorunu var adananın ceyhan ilçesi fatih sultan mehmeh mahallesi yusuf akcura sokak 21 sok no 70 daire 1 problemin yaşandıgı alan ev içi mevcut olan sinyal seviyesi evin içinde bir derece geliyo arasıra telefonunum ekranındaki istasyon adı mithatpaşa-1 problemi yaşayan başka telefon aboneleri mahallece var cihazım çagrı başlatamıyor arama yapma denememizde aldıgımız yanıt şebeke yok tel numaram 05434269426 irtibat tel 05549003559 farklı cihazlardada deneme yapıldı sonuç şebeke yok

şikayet

vodafonun hizmet kalitesinden memnun değilim.müşteri hizmetlarini aradığım zaman 10 dakika müzik dinletiyorlar.yazıklar olsun vodafonu seçtiğim için yarından itibaren aveaya geçecem en azından avea müşteri hizmetleri hemen bağlıyor.

ogrenme

ıyı gunler vodafoneda 5000 sms yapmayı ogrenmeye calıstım bulamadım var 5000 sms paketı ama eskı paketı bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekker ederım...

şikayetçiyim

ben bir vodafon müşteri si ollarak sizden memnun deyilim üçaydır bana fatura gelmiyor fodafon bayilerinden sordugumda ise borcunuz gozükmüyor üçgünsonra tekrar sordugumda ise 23 tl gelecegine 326.25 tl geldi sadece ilk ayındı bugünde bir saat önce tekrar 68.20 tl yatırdım bayilerden bilgi istedigim de bir bilgi dogru dürüt vermiyorlar turkselden taşın dıgıma pişman oldum lütfen okuyanınız varsa bunu numaramı verecem sis arayın insan gibi bir bilgi veri numaram 05389754916 ikincisi 05453949662 sizden haber bekli yorum

telefonumdan attigim mesajlar gönderilemıyor

kontörlü hat kullanıyorum telefonumda arama yapabiliyorum ama mesaj atamıyorum gönderilemiyor yaziyor baskalarının attıgı mesajlar da geliyor ama ben cevap atamiyorum lütfen acil bi yardim edebilirmisiniz lütfen

bu akşam 50 kere aradım hep mesgul nedense ordakı arkadaşlar

bu akşam 50kere ARAMISIMDIR nedense hep operatör başka kişilerle gorusuyomus bukadar sacma bişi olamaz yha 4saattır arıyorum yardımcı olamıcaklarsa neden müşterı hızmetlerı warkı sankı yetkılılere duyrulur..........................

şikayet

ben bundan yaklaşık 4veya5 ay once ayda 200dakika bedava paketınıze geçtim ayda sadece 20tl ödeyecektim bu gün faturama baktım ve gerçekten şok oldum sizin sadece insanları kandırdığınızı düşünüyorum çünkü okadfar konuş madığıum halde tam 143tl faturam geldi bunun düzeltilmesini istiyorum dakikam bitse bilehem dakikası30kr tan konuşuyom böyle brişey yani mümkün değillütfen dikkate alın gerekli heryere başvuru yapıcam dikkate almazsanız insanlar salak değil kandırmayın

şikayet

slm ben wodafone müşterisiyim 0452'li faturalı hattım var ve yeni bir hat almak için istanbul maltepedeki abone merkezinize başvuruda bulundum benim adıma ait fatura istediler bende bankadan kaşeli hesap ekstremi aldım yine vermediler çünki memur imzası yokmuş böyle bi saçmalık olurmu zaten banka kaşesi var ekstrem var ben kaşeyi kendim yapmadımya artı zaten benim bu şebekeye ait başka hattım var resmen deveye hendek atlatıyorlar bu kadar saçmalık olurmu diğer faturallı hattımıda iptal edip başka bir şebekeye geçeceğim müşteri memnuniyeti sıfır bi dövmedikleri kalıyor insanı bu ne biçim müşteri temsilciliği şikayetçiyim ilgilenin yoksa çok müşteri kaybedersiniz

cebilisim

cebilisime üye olmadım ama tl gidiyor.iptal edin.05413986754

TL GİDİYOR

ben ahmet köse benim telefonuma peşpeşe 13 defa kenan ışık diye mesaj geldi 13 tl param kesıldı yok araba cıkacak yok ev cıkacak dıye devamlı mesaj geldı bu neden oluyor beni bilgilendirmenizi RİCA EDERİM ..

Hattım açılmadı

hattım açılmadı. ben böyle bişe görmedim. Kontör Yükledim ve ondan Sonra Hattım açılmadı.. Lütfen Yardımcı oLun. Numaram 05415440953... Neden Kaynaklanıyr BilmiYrm.. Çok Acil Yardım Lütfen

msjım iletilmiyor

benim sadece bir numaraya mesajlarım iletilmiyor neden olduğunu bilmiyorum günlük mesajlaşırken dün aniden msjlarım iletilmemeye başladı gidiyor ama iletilmiyor karşı numaraya ama ondan atılan msjlar bana geliyor ndn olduğunu anlamadım nolurr yardımcı olurmusunuzzz :(:(:(....

VATANDAŞI YANLIŞ BİLGİLENDİRME

MERHABA SAYIN VODAFON YETKİLİLERİ : 1999 YILINDAN BERİ VODAFON ABONESİYİM. AYRICA AİLEMİN 7 TELEFONU VAR ONLARDA VDAFON ABONESİ. YAKLAŞIK BİR YILI GEÇKİN SABİİT HATLAR VE VODAFON DAHİL 46.00 TL. OLARAK DEVAM EDERKEN, YİNE SİZİN YENİ KAMPANYANIZLA KAMU PERSONELİ 20 LİRALIK VODAFONA 850 DAKİKA DİĞER HATLAR İÇİN 150 DAKİKA İÇİN TARİFEMİ 7.12.2010 TARİİHİ İTİBARİYLE YENİ TARİFEYİ KULLANMAYA BAŞLADIM. TARİFEMİ DEĞİŞTİRİRKEN VODAFON YETKİLİSİ BANA GEÇMİŞ DÖNEME AİT HERHANGİ BİR ÖDEME YAPMAYCAKSINIZ, YENİ TARİFE ÜZERİNDEN ÜCRETLENDİRİİLECEKSİNİZ DEDİ. BEN GEÇMEŞ AYIN YANİ 07.11.2010 İLE 06.12.2010 TARİHİNDEKİ BORCUM OLAN 46.00 TL.Yİ YATIRDIM. CEP TELEFONUMA GELEN MESAJDA YİNE 46. 00 TL. FATURA BİLGİSİ GELDİ. BEN 20.00 TL. ÜCRET ÖDEMEM GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜRKEN YİNE 46.00 TL. ÖDEME GELMESİ BENİ RAHATSIZ ETTİ. BANA TARİFEMİ DEĞİŞTİRİRKEN ESKİYE DÖNÜK FATURA GELMEYECEĞİNİ SÖYLDİKLERİ HALDE YİNE AYNEN 46. 00 TL LİLK FATURA BENİ RAHATSIZ ETTİ. BU UYGULAMA MÜŞTERİLER AÇISINDAN SİZİN İÇİN FAZLA GÜVENİLİR OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BİZ VATANDAŞLAR HER ZAMAN BÖYLE BÜYÜK FİRMALARIN DAHA GÜVEN VERMELERİNİ BEKLERDİK AMA NE YAZIKKİ İSTEĞDİĞİMZ GÖRÜNTÜLER ÇİKMİYOR. BURDA BENİM SUÇUM SADECE TARİFEMİ DEĞİŞTİRMEK. AYRICA HER VATANDAŞIN DOĞAL HAKKI. BEN 20.00 TL. ÖDEYECEKSİNİZ DİYEN VODAFON ÇALIŞANINAMI İNANACAĞIM. YOKSA SİZİN BÖYLE VATANDAŞI SÜREKLİ CEZBEDEN REKLAMLARINAZAMI İNANACAĞIM. BURDA BENİM SUÇUM. SADECE VODAFONLU OLMAM HERHALDE. BU BENİM İÇİN İKİNCİ DEFA YIPRATILMAM.DAHA ÖNCEDE 34.00 TL.LİK TARİFEYE GİRMİŞTİM AYBAŞINDA GELEN FATURA 44.00 LİRA OLDU. BUNUN İÇİN SİZİN GİBİ BÖYLE MİLYONLARA HİTAP EDEN BİR FİRMAYLA UYUMLU OLDUĞUNU DÜŞÜNEMİYORUİM. BENİM BU MAĞDURİYETİMİ KISA ZAMANDA GİDERİLCEĞİMİ UMUYOR -SAYGILARIMLA

mrh wodefone tarafından mağdur olan arkadaşlar

yaw sizin herşeyiniz yalan dolan wodefone sözde wodefone zero ücretsiz sözde telefona yolladığınız msn ne ayarlarını kaydetip hemen kullana bilecektik sözde müşteri hizmetleri hep hizmetimizde 0.facebook.com ücretsiz benim kesiliyor başkasını bilmem gönderdiğiniz msn ne ayarlarını sizi 4 kere arıyarak yaptrımaya çalıştım her defasında ayı tas aynı hamam wodefone cep shoplarına gidiyorum yine yapan yok anlıyan yok ilgilenen yok müşteri hizmetlernizin sesini duyan cennetlik bir arıyorum 10 tl lik kont yüklüyorum 6 7 tl si sadece açmanızı ALO demenizi bekliyoruz bu ne yaw ilk işim wodefone hattını değiştirmek olcak

ıstegım dısı benı heryere kaydetmısler

ıstegım dısında benı 5988 kayıt yapılmıs faturam cok yuksek geldı vodafon mus.hız.arıyorum bana bır numara verıyor arıyorum kaydınız yok vodafon.mus.hız.arayın tekrar dıyor orayı arıyorum orayı arayın dıyor vodafon mus.dolandırılıyor vodafon bakıyor yazıklar olsun aveaya gececem orarı barı bunlardan ınsaflıdır sakın vodafon almayın arkadaşlar sızınde basınıza gelebılır