PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE

Tags:
İsim: 
Ercan ÖZEKİCİ

Ben AMASYA Gümüşhacıköy Gümüş nahyesinde ikamet etmekteyim Gümüşnahyesi PTT Şubesinde görevli memur dan defalarca mektup ve resmi evrakları adreslere dağıtması konusunda ricada bulunulmasına rağmen umursamadan bütün evrakları ve mektupları nahye merkezinde bulunan (KAHVEHANELERE) gelişigüzel bırakılarak sahiplerinin alması istenmektedir. Benim kendime ait mahkeme ve adıma gönderilmiş banka evraklarının imza karşılığı teslim edilmesi gerekirken aynen diğer postalarla birlikte (KAHVEHANE)ye terk edilmiştir.Başka şahıslar tarafından açılarak evrakların içi görülmüş ve elimize ulaştığında işlem tarihi gecmiştir. Benim gibi bircok kişide bu konudan mağdur olmaktadır. Mağduriyetimizin güzönüne alınarak gereğinin yapılmasını ARZ ederim.

Senin cevabın: None Ortalama: 2.7 (Toplam 116 derecendirme)

İzmir/tire şubesi

ben İzmir/Tire ilçesinde oturmaktayım..İlçemiz ptt müdürlüğünün bahçesi kiralandı mı ? kiralandıysa bile niye ihalesi olmadı ? şuanda İzmir/Tire ptt binasının bahçesi illegal olarak işgal durumdadır ve geregını yapmanız için arz ederim..

ben Şanlıurfa Hilvan

ben Şanlıurfa Hilvan ilçesinde ikamet etmekteyim ben defalarca ptt görevlilerine posta cek hesabı acmak istedigimi söledim hep ertelediler gidiyorum boş boş oturuyorlar çok yogunuz haftaya gel dedıler haftaya gıdıyorum doldurma formu yokdiyorlar 3 gün gel dediler 3 gün sonra gidiyorum link yok diyerek haftaya gel diyorlar her kese böle maruzatlarla uydurarak işlerini görmüyorlar lütfen bu konuya çare bulmanızı rica ediyorum

Cevap

Şanlıurfa hilvan Ptt müdürlüğüne Posta çek hesabı açmak için müracaat edip, hesap açamadığını beyan eden Sayın ahmet YEREBAKAN Bu şikayetinizi yeni gördüm, şayet konu hakkında Ptt Müdürlüğüne başvursaydınız söz konusu işleminiz derhal yerine getirilecekti. Ancak zaman zaman elimizde olmadan söz konusu formlar tükenmektedir. Bunu bahane olarak söylemiyorum. Ki olabilir diye düşünüyorum böyle bir zamanda başvurduysanız Memur size öyle cevap vermiş olabilir. Eğer konu hakkında hilvan PTT Müdürlüğüne başvurursanız. Hem Konu hakkında hemde bu sorunu yaratan kusurlu personelin ifadesine başvurulacaktır.

Hilvan PTT Müdürü
Mustafa ESKİN

memur şikayeti

Niğde merkezde ikamet ediyorum.Telefon ve adsl faturamı yatırmak için 08094/061/001 (bor caddesi şubesi)merkez nolu şubenize giitim.Ama önce memurunuzun ailesiyle özel telefon konuşmasını bitirmesini bekledim acelem var dediğim de saygısız olmayın telle konuşuyorum dedi.Bu durumla daha öncede krşılaştım.Gereğinin yapılmasını arz ederim.

e-devlet kapısı hakkında

sayın-türktelekom e-devlet kısayol kulanmak icin kurumuzuza başvurdum bana verilen şifreyide 3 kez yanlış girmişim farkında olmadan ama şü anda şifre coklazım 160 nolu telefonada şikayetimi isteklerimide bildirdim ama kısa şürede size dönecegiz deyip kapadılar hala dönende olmadı ben budurumda ne yapa bilirim hafta sonu tatilede girdi kurum kısaca bana yardımcı olumusunuz saygılarımla mehmet ayas

telefonlarımın baglanmamasından şikayetciyim

iyigünler ben DENİZLİNİN BULDAN İLCESİNDE YENİCE KENT KASABASINDAN YAZIYORUM kurumunuzdan almış oldugum 2 adet İŞYERİ telefon hattının iki ay gibi bir sürenin gecmİş oldugu halde halen telefonlarım baglanmamiş durumdadır benimgibi iki arkadaşım daha madur edilmiş halde beklemekteyiz bizim sordugumuzda enkısa zamanda diyorlar ben bu kısazamanı ögrenmek istiyorum saygılarımla iyicalişmalar

şikayet

ben kırıkkale ili yahşihan ilçesinden yazıyorum burada ben apartta görevli olarak çalışıyorum 23 dairelik burda ögrenciler kalıyor ben ögrencilere gelen elektirik ücretlerini toplayıp yahşihana yatırmaya gidiyorum ama her gittigimde sefa bey ve ahmet tarafından azarlanıyorum git kırıkkaleye yatır diye kovuluyorum kira yatırmaya gittigim zaman da aynı şekilde git başka yere yatır benim senden başka işim yokmu sizinle mi uğraşacam diye tersleyip gönderiliyorum gereginin yapılmasını arz ederim saygılarımla

ptt şubelerinde fatura istemi

türk telekom bir süre önce e-fatura yani elektronik fatura olayına gecmişti tabiki bizde dogaya katkı olsun diye elektronik fatura olayına gectim normalde sadece telefon numarasını bildirerek telefon numaraları yatmaktaydı şimdi bazı ptt şubeleri mesela kendi semtimdeki şube telefon fatrurası olmadan telefon faturası yatmayacagın devamlı gelen müşterilere bildirmektedir bu nasıl dogaya saygı oluyorki bu ptt personeli hala fatura istemektedir demekki bazı şahısların dogaya saygısı kalmadıgı görükmektedir sizlerden ricamız lütfen bununla ilgili birimlere bu konu ile ilgili iletilmesi rica olunur

ptt görevlisinin sorumsuzluğu

merhabalar ben izmir torbalı pancar da ikamet ediyorum pancar da bulunan ptt şubesindeki görevli memur arkasında yazan kocaman sigara içilmez yazısını bildiği halde sigarasını çok rahat bir şekilde içiyor vede en az her kişinin faturasıyla yirmi dk uğraşıyo hiçbirşeyden anlamıyor ve sıra beklerken çok mağdur oluyoruz buradaki herkes bu konuda şikayetçi altı aylık hamileyim ve her ptt ye gidişimde rahat bir saate yakın sigara dumanında bekliyorum ilgilenilmesini rica ediyorum

ptt görevlısinın halka kötu davvranması

MERHABA BEN ANKARA DEMET EVLERDE OTURMAKTAYIM 08.02.2010 SAAT 2.30 SULARINDA DEMET SUBESI PTT YE GITTIM VE SIRAMI ALDIM VE SIRA BANA GELDI SONRA 3 NOLU GISEYE GITTIM PARA YATIRMA ISLEMI YAPACAKTIM.YATIRACAGIM TUTAR 375TL DI AMA BEN BUNUN 50 TL SINI EVDE UNUTMUSUM AMA GERCEKTEN UNUTTUM PERSONELINIZIN BANA YAPTIGI BENI ASALAMAK OLDU VE BEN O PERSONELINIZ YUZUNDEN TAKSIT PARAMI KAYBETTIM.EGER BEN PARAMIN EKSIK OLDUGUNU BILSEYDIM ZATEN YATIRMAYA GITMEZDIM.BENI OKADAR INSAN ICINDE REZIL ETTI ASALADI.PARA SAYMADAN GELIYOSUNSUNUZ BAKIN BAYAN PARA OYLE DEGIL BÖYLE SAYILIR HADI BEN SAYMASAYDIM NE OLURDU. BUNLAR PERSONELINIZ BANA SÖYLEDIKLERI BEN BU 3.NOLU GISEDEKI BAYANDAN SIKAYETCIYIM GEREGININ YAPILMASINI ARZ EDERIM. LUTFEN

GECİKEN KARGO

17.03.2010 günü kocaeli derince yenikent şubesinden ankaraya kargo gönderdim bana verilen barkotta teslim tarihi görünmesine rağmen 22.03.2010 günü hala adrese teslim edilmemiş eğer 4-5 günde ulaşacaksa kargonun ne anlamı var

26.04.2010 günü saat 17:10

26.04.2010 günü saat 17:10 ile 17:15 arasaı niğde merkez postanesine havalemi çekmek üzere gittim. mesai saatinin bitimine daha 15-20 dakika olmasına rağmen ve benden hemen önce gelen kişiye ödeme yapılmasına rağmen mesai saati bitti diyerek ödeme yapılmadı. mesai saati bitimine 15 - 20 dakika kaldığını hatırlattığımda ise biz memeuruz bu bizim çıkış saatimiz bu saatte işlemleri bitirip saat 17:30 da da eve gideriz cevabını verdiler. mesai saatine daha 15 dakika var, işlem yapılmazsa gerekli yerlere şikayette bulunacağım dediğimde ise istediğin yere git diyerek güvenlik çağırıldı ve beni buradan uzaklaştırmaya çalıştılar. madem mesai satt beşte bitiyor neden camda beş buçuk yazıyor. benim bu paraya acil ihtiyacım vardı ve mağdur oldum. başta niğde merkez ptt şefi olmak üzere gişe memurlarından şikayetçiyim. devletin kurumunda teftiş eksikliği mi var yoksa memur olmalarına güvenerek mi böyle davranıyorlar, ilgili kişiler hakkında şikayetçiyim, gereğinin yapılmasını ve yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi verilmesini arz ederim.

Şikayet

Ben Yozgat İli Akdağmadeni İlçesi Halk Kütüphanesi Müdürüyüm.28.12.2009 tarihinden beri P.T.T.Lojmanında oturmaktayım.Bu benim size 2. şikayetim.Benim oturduğum lojmanın altında soğutma cihazları var.Son 3 aydır üç ayrı ses çıkartıp aşırı bir şekilde rahatsız oluyoruz.Ailece hepimiz 3 aydan beri uykuya hasretiz.Halbuki Dünya'da herşey insanların rahatı için ama nerde! Yetkililere sesleniyorum daha önce ses yokken 3 aydır bu ses çıktı mutlaka çaresi vardır.Çaresinin bulunmasını en kısa zamanda arz ederim.27.04.2010

şikayet

Yurt dışından gecikmeli gelmiş bir havalemi bu telefon numarasındaki 5093500 nolu santıral tetefonuna bakan hilal sakaryalı ya havalemin neden geç geldigini sordum bana adres degiştirdinmi diye sordu evet degiştirdigimi söyledim. Fakat bu bayan beni bir türlü anlayamadı 15.04.2010 austuryadan gönderilen havale bana 25.05.2010 da aldım. fakat 40 gün geçmiş bu havale neden bukadar gecikmiş diyorum bu bayan bana adres degişikliginden dolayı gecikmiş diyor. ama diyorumki adresimi 10.05. 2010 da dilekçeyle degişikligi merkez turgutlu ilçe PTT sine bildirdim. PTT turgutlu yetkilileri bu gecikme bizden kaynaklanmıyor dedi. Bende genel Müd lügünüze sorma geregi duydum. ama malesef hilal sakaryalı ısrarla adres degişikligi diye ısrar etti ve beni çok kötü bir şekilde azarladı.telefonu yüzüme kapadı.
Gereginin yapılmasını sagılarımla talep ve arzederim...

PTT

ERASMUS ÖĞRENCİSİ OLARAK ALMANYA GOTTINGEN'E GİDEN KIZIM MERVE BİCİN'E KIRKLARELİ MERKEZ PTT'DEN 400 EURO HAVALE GÖNDERDİM 27.05.2010 TARİHİNDE. BUGÜN İTİBARIYLA HALA ELİNE ULAŞMADI. KIZIM MAGDUR OLDU.TEŞEKKÜRLER PTT.

10 günde ulaştırılamayan kargo

17/06/2010 tarihinde KP01079821053 numara ile Beşevler/Hürriyet -Bursa postanesine kargomu teslim ettim. Üç gün ulaştırma süresi verildiği söylendi. Verilen kağıtta dört gün yazmasına rağmen 23/06/2010 tarihinde görevli personel adrese hiç gitmeden ve haber kağıdı bırakmadığı halde adrese gidildi haber kağıdı bırakıldı diyor.25/06/2010 tarihinde alıcı kişi DÖRTYOL Postanesine gidip kargoyu sorduğunda "Burda böyle bir kargo yok. Yeşilköy Postanesine sor"diyorlar. Yeşilköy postanesine sorduğunda da "Burda böyle bir kargo yok" diyorlar. Ama aynı gün dağıtıcı memur yine adrese gitmeden "Adrese gidildi 2.kez haber kâğıdı bırakıldı" diyor.
1-Bu kargonun öngörülen teslim süresi 4 gün denildiği halde üstelik te adrese gitmeden ve herhangi bir haber kâğıdı bırakmadan evde bulunamadı, haber kâğıdı bırakıldı diyor.
2-Dörtyol ve Yeşilköy Kasabası Postanesi böyle bir kargo olmadığını söyleyebiliyor.
3-Böyle bir kargo yoksa ilgili dağıtıcı 2.kez haber kâğıdı bırakıldı diyebiliyor.
4-Böyle çalıştığı işin gereğini yerine getirmeyenlerle sizlerin diğer kargo firmaları ile rekabet edebileceğinizi hayal edebiliyormusunuz.
Özetle ya çalışanlarınızın doğru dürüst çakışmalarını sağlayıp bizi strese sokup, hasta etmeyin.Veya bu işten vazgeçin..

karaman merkez türk telekom arıza servisinden şikayetciyim

telefonum 3 gündür gündüzleri arıza yapıyor ayrıca internette kullanıyorum ama arıza nedeniyle hiç bir işlem yapamıyorum arızayı karaman merkez türk telekom arıza servisine bildirdik ama hala arızaya gelip bakmıyorlar saygılarımla gereğinin yapılmasını rica ederim

yetersiz hizmet

kütahyaya bağlı aslanapa esen köyünde ikamet etmekteyim şahsımıza gelen mektup evrak paket imza karşılığında verilmesi gereken evraklar ne varsa hepside köy kahvehanesine brakılıyor ve elimize geçtiğinde nekadar gizli yada önemlide olsa açılmış halde oluyor bu konuyla ilgilenilmesini önemle Arz ederim.

KARGOM KAYBOLDU

MERHABA KOLAY GELSİN ÖNCELİKLE.BEN TRABZON DAN MUAMMER TOPRAK TRABZON MERKEZ POSTAHANESİNDEN 5 AY ÖNCESİ YURDIŞINA KARGO GÖNDERDİM VE KARGOM KARŞI TARAFA ULAŞMADI. ŞÖYLENİLENLERE GÖRE YURDIŞINDA KAYBOLDU. TAKİP BAŞLATTIK HALA BİR CEVAP GELMEDİ.BARKOT NO RR120280885TR.BANA BİRYOL VEYA NEGEREKİYORSA YAPMANIZI RİCA EDERİM ARKADAŞLARIN İLGİSİZ KALDIGINA İNANIYORUM.İLGİLERİNİZE ARZ EDERİM. MUAMMER TOPRAK
CEP 539 344 55 17
TEL 462 326 99 99

hesap özeti şikayeti

3 aydan beri hesap özetim gelmiyo ptt ye bildirdiyim halde gelmedi bu konuyla ilgilen menizi rica ederim

kargo

merhabalar. 21.09.2010 tarihinde çanakkale den antalyaya bir kargo gönderdim. ulaşmadığı takdirde telefon ile bilgilendirilmesini rica ettim.karşı tarafa paketin 1 hafta içerisinde ulaşmadığını duyunca pttye giderek kargomun nerede oldugunu sordugumda ise ters bir şekilde gişe görevlisi barkod no olmadan hiç bir işlem yapamam dedi. sisteminiz sadece barkot numarasına göremi çalışıyor isim yada ile göre öğrenme şansımız yokmu dediğimde farklı bır yere yönlendirdi yine tersleyerek.sormasam sanırım halledemeyecektim. paketım kimse bulunamadığı için adres yetersiz diye geri gelmiş. göndermek için 4 tl ücret ödedim paketi almak içinde 0.80 kuruş ödedim anlamadığım konu sizin o suratsız memurlarınızın sürekli terslemerine maruz kalarak ALAMADIĞIM HİZMET İÇİN NEDEN ÜCRET ÖDÜYORUMMMMMM.

mektupların kaybolması ve önemsenmemesi kargoların zamanında ula

ben konya sarayönünden bir ay kadar önce bodrumda çalışan ve ehliyet için lazım olan diplomanın noterden tasdiklisini oğluma ptt devlet kuruluşuya güvendim ve normal mektup olarak gönderdim.25 gün geçmesine rağmen yerine ulaşmadı sarayönü ptt sine vardım sordum ama mektubun önemsiz olduğunu yerine ulaşamayabileceğini böle önemli evrakların kargo veya iyadeli taahhütlü göndermemizi ptt müdürü pişkinlikle söyledi.yani bizim mektuplarımız önemsizmi siz değilmisiniz mektup yazın kampanyaları yapan yazdığımız zamanda yerine ulaştırmıyorsunuz.notere verdim 20 tl mektup kayboldu o gitti arkasından birdaha notere gittim bidaha 20 tl vererek onay yaptırdım ve geldim yine ptt kargoya verdim 4.5 tl faturada 4 tl yazıyor ama benden 4.5 tl aldılar sonradan farkettim 4 tl olduğunu şim sayın yetkililer sayın ptt nin müfettişleri gittiğiniz yerlerde yiyip içip herşey dört dörtlük diye rapor tutacağınıza doğru dürüst denetiminizi yapın vatandaşın hizmetini doğru dürüst verinbu halk parayı sokaktan toplamıyo.belkide benim gönderdiğim mektup çöpe gitti parasıda cebellezi oldu.kargoyla gönderdiğim mektupta azami 4 günde varacağı söylendi bugün 5.gün oğlum telefon ediyor baba gerçekten gönderdinmi sen nasıl olur yine gelmedi diyor.üzerindede alıcının tlf nosu var.

Personel Yetersizliği

İskenderun İlçesi Sarıseki Beldesinde bulunan Sarıseki PTT nin sadece bir tek elemanı olmasından dolayı, emeklilerin yoğun olduğu, dev bütçeli sanayi kuruluşlarının bulunduğu ve de Belediye Hizmet Binasının resmi kurumlarla olan münasebetlerinde sıkıntı yaşanmaktadır. Bu sebeplerden ötürü Sarıseki PTT Şubesinin eleman sayısının arttırılması hususunu;
Bilgilerinize arz ederim.

şikayet

14.03.2011 tarihinde Siirt ili Baykan ilçesinden KP01146879420 barkot numarası ile Sivas iline kargo görderdim.Kargonun tahmini teslim tarihi 17.03.2011 fakat 19.03.2011 tarihinde aileme sormama rağmen kolim adrese teslim edilmemiş.19.03.2011 tarihinde internet aracılığı ile kontrol ettiğimde adres yetersiz diye iade edildiğini gördüm ama adresim doğru olduğunu biliyorum çünki oturduğum adrese diğer korgo servisleri ilede kargo gönderdim her hangi bir sorun yaşamadım TEDAŞ'a elektirik bağlatınken ve Belediye'ye su bağlatırken aynı adresi verdim bir sorun yaşamadım ama yanlışlık yapmışız herhalde koliyi gönderirken üzerine Şehir Krokisinide koymakmı lazım bilemiyorum bu konudaki mağduruyetimin giderilmesini istiyorum 6 gündür benim kolim şehir şehir geziyor.benim göndermiş olduğum kargo alındı makbuzumun üzerinde alıcı telefon numarası olmasına rağmen aranmadı veya orada görevli arkadaş ilgilenmek istemedi.

ben bir şirkete

ben bir şirkete çalışıyorum işten çıkışımı aldım paramı ptt ye yatıracaklarını söylediler ama ankara şubesine yatırdılar ben k.maraşta yaşıyorum ankaraya ğitmem imkansız onlarda tekrar çekip ğönderemiyorlar bu konuda ne yapabilirim yardımcı olabilirmisinz