Şikayetiniz varsa doğru yerdesiniz.
Sitemize üye olmak için Yeni Hesap Yarat seçeneğini tıklayınız
İsim: 
hatice özarslan

Merhaba ,İşbankası gebze( 2420 ) şubenizde cep telefonum otomatik ödemede kayıtlı olduğu diğer kurumlar tarafından görünmektedir.Fakat şubenizde kayıt bulunamıyor. Otomatik ödeme kaydımın iptal edilmesini rica ediyorum.
Lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ?
10-15 sene önce açılmış bir hesabım vardı şubede
numaram 0532 /482 87 87
tc no : 11105539678

İsim: 
murat kaytaz

merhaba i.b.b yetkılılerı apartmanımızı ne kedar ılaçlarsak ve ilaçlatırsak ilaçlatalım dışarıdan gelen hamam böceklerıne karşı koyamıyoruz pencereden kapıdan vs lerden gelıyorlar çoluk çocuk korkuyor ne yemek yenıyor ne yatılıyor sokak onlarla dolu sizlerden gereken yardımın yapılmasını arz ve rica ederım teşekkürler i.b.b ve çalışanları..

Tags:
İsim: 
feyzeddin gürel

SPORTINN-ACİTY_ELİZİN TEKSTİL bayinizden xx635443 numaralı formu doldurarak ürün inceleme bölümünüze gönderdiğim 395841 kodlu AYAKKABI ürünüm uzmanlarınız tarafından incelendikten sonra bana olumsuz olarak geri döndü.
ayakkabıyı alalı henüz 3 ay bile olmamışken topuk bölümündeki iç hastar paramparça oldu ve şu an kullanılamaz duruma geldi. çünkü giydiğimde ayağımın topuk kısmında tahrişe neden oluyor.dolayısıyla ayakkabıyı şu an hiç bi şekilde kullanamıyorum. ve işin komik yanı nıke ürün incelemeden bana gelen yazılı açıklamada ayakkabıyı topuk kısmına basarak kullandığım yönündeki komik gerekçe.uzun lafın kısası 80 lira verdiğim bi ayakkabıyı 3 aydan fazla kullanmak benim en doğal hakkımdır diye düşünüyorum.
sonuç olarak en kısa zamanda sorumlu kişi veya kişilerce benim mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum

Tags:
İsim: 
osman oguz

Öncelikle böyle bir imkan sundugunuz için teşekkürlerimi sunmayı bir borç bilirim...
Nokia 8 kullanıcısıyım 4 ay kullanabildim ve 4. ayın sonunda kendiliginden kapandı ve birdaha açılmadı.Garantili N-8 cihazımı 8.7.2011 tarihinde Kadıköy Genpa teknik servisine elden hatanın giderilmesi için iteslim ettim ve bugün 25.09.2011 tarihinde dahi henüz bir netice alamadım.Teknik servise defalarca gitmemin sayısını Ben dahi unuttum,bana her defasında çeşitli mazeretler izah edildi en sonunda bir yenisinin verilecegi söylendi onun üzerinden de bir ay daha geçti,Nokia yı defalarca arayıp bilgilendirdim onlarda ''cihazınız şu an şurda, bu an burda''en sonunda degişim olacak biz sizi arayacagız demelerine ragmen hala bir netice alamadım.Şimdi sizlere soruyorum bu büyük bir sorumsuzluk degilde nedir.? Bana bu konuda yardımcı olmanızı rica ediyor saygılarımı sunuyorum...

Tags:
İsim: 
omer musul

Telefonumun arızalanması nedeniyle cihazımı 31 Mayıs 2011 tarihinde servise gönderdim bir hafta sonra değişim onaylandı. Üzerinden 3,5 aydan fazla zaman geçmesine rağmen cihazım elime ulaşmadı ve her seferinde aramama rağmen bana telefonunuz yurt dışından bekleniyor denildi.

Tags:
İsim: 
senamm

27eylül 2011 saat 22:00 sularında dün gece güvenlik rezilliği ile karşılaştık bostancı fsm hastanesinde acile gttiğimiz de arabayı park alanına çekmeye giderken araç kaldırımdan düştü ve çıkaramadık yardım için gelen abilerime ve babama tehdit etti arabayı almazsanız ben size yapmasını bilirim diye tabi biz onunla ilgilenmeyip arabayı çıkarmaya çalışıyoduk ki güvenlik görevlisi gelip sürekli kavga çıkarmaya sözle saldırı yapıp ve ilerltip silahını çıkarıp kurşunu ağzına verip gelin gelin diye sürekli kavgaya teşvik etti ama biz terbiyemizi bozmayıp ordan arabayı kurtarrınca ayrıldık tartışma esnasında yerden aldığımız taşı devletin taşı alamazsınız diyor güvenlik görevlisi yardım edeceğine yerdeki taşın hesabını yapıyor birde butür insanları güvenlik görevlisi yapıp nasıl eline silah verebiliyorsunuz... REZZİLLİK FSM HASTANESİ GÜVENLİĞİ !!!!

Tags:
İsim: 
ramazan

bu cococola kapakları ne olacak burdaki cococola bayisi yok diyor gelmedi diyor başka birşey demiyor ben artık müşterilerime ne diyecegimi sapıttım hergün sorar oldular sanki ben almışımda vermiyor durumdayım ben bunların yüzünden cok sayıda müşteri kaybettim 2 aydır tabak yok elimde yarım cuval kapak var bunlar ne olacak

Tags:
İsim: 
Ercüment KURŞUN

Merhabalar,
Ben 19.05.2010 tarihinde Gold Bilgisayar A.Ş.nin Altunizade mağazasından Nıkon Coolpıx S570 marka fotoğraf makinesini 429 tl ye satın aldım.(fatura no:U 105566)Fotoğraf makinesi 17.10.2010 tarihinde elimde yere düşmesi sonucu yine Altunizade deki Gold Bilgisayar ın müşteri hizmetlerine tamir için 29.10.2010 tarihinde tarafımca götürüldü ilgili makinenin ekranı kırık olması nedeniyle değiştirilmesi gerektiği(LCD ekrannının)yönünde bilgi aldım.Bu paralelde AA 845769 nolu 29.10.2010 tarihli faturada belirtilen tutarı 177 tl yi ödeyerek makinenin yapılmasını talep ettim.Bu kapsamda ilgili ekran değiştirilerek tarafıma verildi.Bu kapsamda ESS A.Ş.nin ekran değişmesinin yapıldığına dair 03.11.2010 tarihli servis formuda elimde mevcut.Aradan çok bir süre geçmeden değişen LCD ekranda ekranın içerisinden olduğu aşikar olan ve bunun herkesin rahatça anlıyacağı deformeler bu deformeler çizik filan olmayıp tamamen ekranını içerisinden kaynaklı dalgalı bir görünüm şeklinde oluşan deformelerdir.Bu paralelde 21.08.2011 tarihinde yine tarafımca Gold bilgisayarın Altunizade ki müşteri hizmetlerine ilgili fotoğraf makinesini teslim ettim aradan 13-15 gün geçtikten sonra cep telefonuma fotoğraf makinemin tamir edildiğini ve teslim alabileceğimi belirtir bir mesaj geldi ve bende 23.09.2011 tarihinde ilgili yerden fotoğraf makinesini teslim almak için Altunizade deki müşteri hizmetlerine gittim.Yalnız makineyi görünce şok oldum makine verdiğim gibi geri gelmiş.Bana ilgili ekranın ve kasanın komple değişmesi gerektiği ve bunun ücrete tabi olduğunu belirttiler ben zaten kullanıcı hatasıyla ilgili bedeli herzaman öderim.Ama bu aşikar şekilde de belirginliği gösterir bir cizik filan değil tamamen ilgili LCD nin içerisinden kaynaklı yani 177 tl bedel ödeyerek değiştirildikten sonra oluşan bir tamir hatası olsa gerek bunu hangi tamir servisine götürürseniz size bu bilgiyi verir.Şimdi soruyorum ekran değişikliğiyle ilgili bedeli ödememe rağmen benden yine değişen ekranın içerisinden kaynaklı bu hatanın bedelini ben mi ödemek zorundayım .Konuyla ilgili acil yardım ve ilgilerinizi rica ederim. Teşekkürler

İsim: 
Hasanalpaslan@hotmail.com

Turkcell ve Bayileri Aldatıyor
Eylül ayı içeisindeki Reklamlara aldanarak Kayseride ki bir Türkcell bayisine gittim ve müracaat ederek AYLIK 29 TL 600 dk. görüşme süresi veren bir Hat aldım. Hattı alırken Türkcellin o sayfalar dolusu Sözleşmesini gözden geçirmeme Ragmen birşey anlamadım. Bayi bana kısaca özetleyerek 29 TL harici başka bir ücret ödemeyeceğimi, hat açıldıktan sonra 600 dk her ay otomatik olarak hattıma tanımlanacağını ve görüşme yapabileceğimi söyledi. Akabinde bir sorun nedeni ile Türkcell müşteri hizmetlerini aradım ve sorumu sorduktan sonra merakımdan tarife bilgilerimi tekrar sordum. Konuşma derinleştikçe anladım ki yeni aldığım hattan dolayı aylık ekstra olarak hat açılış vergisi 5 TL X 12 ay = 60 TL ödemem gerekiyor. Bu durumdan beni bilgilendirmeyen Türkcell bayisinden şikayetçi oldum ve beni aldattıkları için bu hattın İPTAL edilmesini istedim. Tabi hattı alırken türkcell bayisine ödemiş olduğum 20 TL ödemeyi söylemeyi unuttum. Müşteri hizmetleri ile yapmış olduğum 35 dk görüşme neticesinde bir sonuç alamadım ve beni arayacaklarını söyleyerek kapattık. 3 gün sonra Türkcell Müşteri Hizmetlerinden aradılar. Şikayetimi dinlemek istediklerini söylediler. Bende durumu ikinci kez izah ettikten sonra HATTI İPTAL etmek istediğimi belirttim. Bana yazılı olarak başvurmam halinde hattı İPTAL edebileceklerini söylediler.toplam maliyet şöyle olacak..
Bayiye verdiğim para :20 TL
Kullanmadığım ilk ay Faturası : 29 TL
Hat Açılışı vergisi : 5 X 12 = 60 TL

TOPLAM = 109 TL

TÜRKCELL KALİTESİ İŞTE

İsim: 
mustafa yıldırım

malatya darende arası çalışana gıda şirketlerini servis aracları 3 tonluk istihap ı olan arclara 10 ton ürün atıp yolları mahvediyorlar. kontrol yok. sabah erken saatlerde gecip kacak olarak yük nakli yapılıyor.konuyla ilgilenmeniz rica olur.saygılar.

Tags:
İsim: 
mustafa akten

30.03.2011 tarihinde kozyatğı yeşil den nike spor ayakkabı aldım aradan 6 ay sonra yanlardan yırtıldı ürünü götürdüm ve 1 ay sonra ret yanıtı verdilernike arayın dediler nike aradım ama kimseyle konuşamadım form numaram 107929 mustafa akten

İsim: 
Fatih Doğan

Değerli arkadaşlar aşağıda ARÇELİK le ilgili bütün şikayetleri okudum ve inanın ben bukadar kötü,kalitesiz ve müşterisini feci şekilde madur eden önemsemiyen kaale almayan sadece satma taraftarı olup gerisine kesinlikle karışmıyan bir marka görmedim.
Bende aşağıda bir arkadaşıma katılıyorum 4 senede makina bitermi diyen arkadaş benimde BUZDOLABIM neyazıkki ARÇELİK bend 5 sene önce aldım ve 3 kere aynı yerden birkere de beyinden ağrıza yaptı hani televizyonda diyorlarya 4440888 arayın ve size anında yardımcı olalım diye İNANIN KOCA BİR YALAN ben bir deyil o numarayı belki 50 kere aradım derdimi sıkıntımı her karşıma çıkana birkere daha anlattım madur olduğumu her karşıma çıkana söyledim ve her seferinde size dönülecek diyorlar kesinlikle dönen yok 5 gün sonra servisten gelip baktılar feci elektirik yaktığını ve dolabın artık soğutmadığını söyledim konturol ettiler ve heee bu yine aynı arıza parça deyişecek dediler bende hayır bu dolap fabrikada hasta doğmuş aynı arızalar ve başka ağrızalar yapıyor makinam daha yeni ama sökülmedik bir tarafı kalmadı diyorum ve söktürmedim ben kullanım farkı neyse vereyim ama bu makinayı bana deyiştirin dedim sonra aradan geçen günler içinde tekrar servisi aradım bana kesinlikle deyişim olmıcağını tamir olması gerektiğini söylüyorlar hee pardon onların tabirini yazayım size ki bilginiz olsun tamir yada parça deyişimi demiyorlar artık İYİLEŞTİRME UYGULUYACAZ yani nedir bu dedim parça deyişecek dediler bunun KARARINIDA YILMAZ BEY diye biri veriyormuş bu kişiyi görmedim tanımam bilmem ne iş yapar kendisi dedim bölge servis sorumlusuymuş yani ARÇELİK malı satsın ve kesinlikle tanımasınlar politika bu ben günlerdir ne çekiyorum anlatamam herşey kokmuş koca dolap bir çöplük evde bir hafta yoktum olan olmuş.

1.ARIZALARI...ÖNCE ÜST DONDURUCU ARIZA YAPTI SONRA AYNI ARIZA TEKRARLADI.
2.FECİ ELEKTİRİK YAKIYOR GELDİLER BEYİN DEYİŞTİ oldumu arıza 3.
4.ŞİMDİKİ ARIZA ALT SOĞUTUCU SOĞUTMUYOR.
Evet arkadaşlar kesinlikle kimse ilgilenmiyor herkes başka telden çalıyor tüketiciyi kesinlikle düşünen yok
inşallah bu BUZDOLABINDAN enkısa zamanda kurtulurum artık ARÇELİK Mİ kesinlikle hayır inşallah bizlerin çektiğini kimse çekmez.

İçeriği paylaş