Şikayetiniz varsa doğru yerdesiniz.
Sitemize üye olmak için Yeni Hesap Yarat seçeneğini tıklayınız
Tags:
İsim: 
mustafa

merhaba benım şıkayetim özel no dan sürekli rahatsız ediliyorum.özel no kapatıyorum ama sonra tekrardan acılıyo.1.cisi özel no engelleme nasıl kapanıyo 2.cisi bana gelen bu özel no gelen aramada hic bir ses olmaması.acaba bu özel numara vodafone ilemi alakalı.okadar cok rahatsız ediliyorumki bu böyle devam ederse hattımı başka bi operatöre tasıma işlemi yapacagım.

Tags:
İsim: 
efiç gümüşlü

11 temmuz 2011 pazartesi günü pamukkale turizmin 11:30 Antalya Bodrum aracıyla Köyceğiz'e geldik bizi inmemizgereken yerin bir km ilerisinde indirdiler elimizde valizlerle yürümemiz çok zor olucaktı çok sinirlendik ve bagajda sırt çantamızı unuttuk. pakukkalenin ortaca şubesini günlerce aradım günde 10 defa arıyordum bir ara çantanız fethiye'de akşam 18:30 da gelicek dediler o saatte gittik ne çantası biz çanta filan bilmiyoruz dediler gayet laubali bir konuşma tarzıyla. Müşteriye karşı çok saygısızlar sanki dalga geçiyorlar bir hafta boyunca her gün aradım yok on dakika sonra arayın yok bir saat sonra arayın şu an çok yoğunum daha sonra arayın diyerek beni geçiştirdiler en sonunda biz size döneriz dediler 3 haftadır hiç bir haber yok pamukkale ortaca şubesi personeli çok ilgisiz ve terbiyesiz .İlgili birimlerin dikkatine şimdiden teşekkür ederim.

Tags:
İsim: 
Zafer TÜRKEL

03224333712 nolu telefonumun ve buna bağlı olan internetimin kapatmak için türk telekom seyhan müdürlüğüne 26.07.2011 tarihinde salı günü gittim.Telefon kapama talebinde bulundum ve sistemin çalışmadığını söyledim ve bende 3 aylık geçici olarak dondurdum.TTNET'in kapatılmasını rice ettik ve kapatırsanız 210TL ceza ödemek zorunda kalırsınız dediler ve neyin cezası olduğunu sorduğumda bir kampanyaya üye olmuşsunuz dediler.Ben hiç bir kanpanyaya üye olmadığımı söyledim.Araştırmak için geçici olarak 3 aylık dondurdular.4440375 'i aradım şikayet bildirdim ve bu kanpanyaya benim üye olmadığımı söyledim.Bir gün sonra beni arayıp bu kanpanyayı benim onayladığımı söylediler ve bende onaydan bilğim olmadığını söyledim.Bunun üzerine 28.07.2011 tarihinde türk telekom seyhan müdürlüğüne tekrar gidip TTNET 'i kapattırdım.Telefonu ise yine kapatamadım.Bu sefer ki konu iki gün önce geçici olarak dondurulmasıymış ve bu gibi saçma şeyşer yüzünden telefonumu bir türlü kapatamadım.29.07.2011 tarihinde beni 212 4440375 nolu telefondan arayıp TTNET 'i neden kapatmak istediğim soruldu ve bende ceza konusunu söylediğimde 1 aylık ücretsiz TTNET kullanın ve bu konunun araştırılacağını söylediler.Bende bu kadar yaşamış olduğum sıkıntıdan dolayı hem TTNET hemde hattımı kapatmak istiyorum dediğimde telefon suratıma kapatıldı.Böyle bir davranış büyük şirket olan TÜRK TELEKOMA yakışmadı ve böyle elemanlarla çalışmaları çok üzücü.Telefonumu kapatmak için bir defa daha gitmek zorundayım ve iş yerindednde izin almam gerekiyor.Bu benim iş anlayışıma çok aykırı.Tabiki bu iş bir defada çözülürse....

İsim: 
salih tanç

nuhun gemisi oteli kıbrısın en uzak köşesinde,havalimanına,girneye lefkoşaya çok uzak.taksi yok,şehir merkezine servis yok,casino verici değil.davetli casino müşterilerinden otel parası istiyorlar.hem para kaybediyorsunuz hemde otel parası alıyorlar.3 gece 2 kişi 2190 tl ödedik.

Tags:
İsim: 
Fikriye

25.07.2011 de Kemal Tanca dan ayakkabı aldım ve çok benzeri 3 gün sonra bana hediye edildiği için hiç kullanılmamış olan aldığım ayakkabıyı iade etmek istedim ancak iade alamadıklarını hediye çeki verebileceklerini söylediler. 152,10 TL ye 7 taksitle almıştım ilk taksit tutarı olan 21,90 Tl nin iade edilmesini geri kalan taksitlerin silinmesini ve almış olduğum ayakkabıyı da iade etmek istiyorum. Bu mümkün müdür?

İsim: 
efrail altıparmak

ben 226825 sicil numaralı ptt dağıtıcısıydım.17:07:2010 tarihinde emekli oldum.ben emekli olmadan önce emekli olan personele şilt veye hediye veriliyordu.ama ben emekli olduğumda bana hiçbir hediye verilmedi.benim düşüncem:genel müdürlüğün verdiği ama kayseri baş müdürlüğünün vermediği veye bu hediyelerin genel müdürlüğü tarafından kaldırıldığı yönündedir.bu konu hakkında bilgi verilmesini istiyorum...

efrail altıparmak (05397660158)

İsim: 
ertugrul kılıç

23 temmuz tarihinde yapılacak olan sünnet düğünü için 11 temmuz 2011 tarihinde Isparta PTT sinden tek zarf içersinde aynı adrese (İzmir) verilmek üzere davetiyeler gönderdik. Bugün 29 temmuz 2011 daha gönderinin ulaşmadığını öğrendik.Üstelik adres yanlış olsa bile henüz iade adresine de geri gelmedi.Ülkemizde devlet kurumlarının gerilemesini ve özel sektörün gelişmesini özetliyor.Acaba birileri bilerekmi engel oluyor diye düşünüyorum zaman zaman.

İsim: 
Yavuz Şengül

Şikayet:Merhabalar; Koçnet İnternet hizmeleri biri adsl'den 24 ay taahhüt ile almış olduğum internet hizmetini yavaş olduğundan, dolayı kapattırmak istedim. Taahhüt süresi bittiği zaman fazladan 3 - 4 ay daha kullandım ama artık internet hızım beni gerçekten çok rahatsız ettiğinden dolayı kapattırmak için başvurdum. internetimi hemen kestiler bana sözleşmenizi gönderin dediler ptt yolu ile. Bende yolladım 8 Gün Boyunca beni evrak gelmedi diye oyaladılar. daha sonra internetiniz kapatıldı dediler, fakat bu sefer portu kapatmadılar. yaklaşık 2 haftadan fazla oldu halen daha kapatılmış değil. bugün kü görüşmemde benden modem isteniyor. bu modemi bana 24 ay taahhüt ile verdiler bedava benim olacağı söylendi şimdi ise internet yoksa modem de yok diyerek benden modemi istiyorlar, ben şimdi keriz mi oluyorum bunca sene kullandım interneti ve bana "internet yoksa modem de yok" deniyor. bu durum hiç hoş değil. ben gerçekten günde kaç kez arıyorum müdür ile görüşmek istiyorum ama kimse bağlamıyor, ne yapmam gerekiyor gerçekten bilmiyorum. Ben Biri ADSL'den gerçekten şikayetçiyim. Hakkımı savunmanızı ve gereken işlemleri yapmanızı önemle rica ediyorum. ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar

Tags:
İsim: 
şenol akyüz

Bahçeli evler gold bilgisayar dan fotoğraf makınası hafıza kartı aldım hafıza kartının hızı düşük olduğundan hd video çekiminde görüntü donuyor,değiştirmek istediğimi söyledim ısrarım sonucunda, 115 tl ye aldığım hafıza kartını 76.38 tl ye geri aldılar yani 38.62 tl düşük fiyata (ambalajı olmadığı için), değişim dediğim halde 38.62 tl düşük fiyata değişim yapa biliriz dediler. 76.38 tl lik hediye çeki verdiler.
1)hafıza kartı ambajı 38.62 tl mi (1 kez kullandığım halde)
2)hafıza kartı alırken yeterince açıklama yapılmadığından yanlız kart aldım
zararımın karşılanması için başka ne yapmam gerekiyor

Tags:
İsim: 
ADA

SAMSUNG S3353 ALDIM YENİ KURCALARKEN OYUNLARA GİRDİM VE OYUNLAR DENEME SÜRÜMÜYMÜŞ YANLIŞLIKLA OYUNUN BİRİNİ SİPARİŞ VERMİŞİM DAHA SONRA 12.0 TL ÜCRETLE OYUN ŞİFRESİ GELDİ,FAKAT BANA HİÇ ONAY MESAJI FELAN GELMEDİ KABUL EDİP ETMEYECEĞİME DAİR.BU OYUNU İPTAL ETMEK İSTİYORUM VE BU ÜCRETİNDE İPTAL EDİLMESİNİ İSTİYORUM.FAKAT YAPAMADIM MOBİLOYUNCU SERVİSİNİN DENE VE SATIN AL SİTESİNE ABONE OLMUYORMUŞUZ FAKAT SİPARİŞLERİ HEMEN DİKKATE ALIYORLAR BU SİPARİŞİN İPTALİNİ İSTİYORUM.BU ÜCRETİDE ÖDEMEK İSTEMİYORUM.
AYRICA BÖYLE SİTELERİN TEKRAR ONAY MESAJI GÖNDERMELERİNİ TAVSİYE EDİYORUM.İNSANLAR YANLIŞLIKLA BÖYLE DURUMLARDA BELLİ ÜCRETLERİ ÖDEMEYE TABİ TUTULMAMALI.

İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM ŞİMDİDN TEŞEKKÜRLER.UMARIM ÇÖZÜLÜR BU SORUN.

Tags:
İsim: 
adil bozdemir

biz 51 inci motorlu piyade tugayına yeni atandık.hesap açtırdığımız tarih 15 temmuz 2011 dir.hala maaşımızı alamadık bu durumla ilgili tunceli şubasinden oya hanım ile temasa geçildi buna rağmen banka kartlarımızın aktivasyon işlrmlri yapılmadı diğer kredi kartları ve diğer banka,elektirk,su ve kira giderlerimizi ödeyemedik.şu anda 56 kişi bu durumdan dolayı mağdur olmuştur.internet bankacılığını kullanabilmemiz için aktivsyon işlemlerinin yapılması şartı getirilmiş olup bankanız ve bankanıza ait hiç işlem internet üzerinden izin verilmemektedir.yukarıda yazılı belirtilen ödemeleri yapamadığımızdan dolayı kredi notumuz düşürülmüştür.oya hanımla ek hesap için görüştüğümde ek hesap iznini veremeyeci kredi notumun düşük olduğunu söylenmiştir.banka çalışanınız oya hanım'a kartın aktivasyon işemini yapması için faks gönderimi gönderdğim halde bana nasıl inannacığını sorunca inanaın çok şaşırdım.benim bigilerime merkez bankası ortak havuzdan alıp beni arayabilirdi.banka müdürü ve oya hanım hakıında gereken işlemin yapılması tarfıma bilgi verilmesini rica ederim.işlem yapılması sonucunda toplu dilekçe yazılacağı ve ilgili kurum ve askeri amirlire durumun aktarılacağını beyan ederiz. İRİTİBAT NUMARAM:538-4266606

Tags:
İsim: 
mehmet yıldız

sevgili akbank yetkilileri ben akbanktan taksitli kredi çektim müsteri hizmetleriyle görüşürken bütün kesintileri ve ödeyeceğim parayı bana anlattı bende kafamda oluşan soru işaretlerini sordum cevabını aldım bankaya gittiğimde parayı çekerken 48 tl hesap açma parası kesildiğini öğrendim bunu bana müşteri temsilcisi söylememişti bende parayı çekmeden tekrar müşteri temsilcisini aradım bana biz bu kesintiyi göremiyoruz dedi iyi güzelde bu paranın kesildiğinden senin haberin yok benimde haberim yok bunun günahını benmi çekecem dedim öyle olacak dedi bende itiraz ettim ve bana mail geldi işte hesabım olması gerektiği yada bankanızca otomatik hesapta fatura ödemesi olması gerektiği yazıyordu ve bunların 2 ay ödenmiş olması gerektiği yazıyordu peki ben bundan haberdarmıydım bana baştan 50 kere sormama rağmen bu paranın kesileceğinden haberdarmıydım hayır değildim müşteri hizmetlerini aradım tekrar bu para hesabınızdan kesilecek dediler istersenız kayıtlara bakın neler sorduğumu kaçarkere sorduğumu ben sizin kredi kartınızı 2 senedir bende olmasına rağmen kullanmadım ve diğer kredi kartlarımı kapattırmayı düşünüyordum sadece akses kredi kartını kullanmayı düşünürken şimdi bu oldumu sizce ben bu paranın iadesini istiyorum eğer iade olmaz ise bu parayı ben mecbur ödedim ama insan bir kere kandırılır değilmi sen koskoca köklü akbanksın bana baştan deseydi ben belkide bu krediyi çekmeyecektim hemde hiç ihtiyacım olamamasına rağmen çektim ama bundan sonra param iade edilmez ise ben zaten bu kartı kullanmıyordum kredi borcum bitince kırıp atacağım bir müşteriyi kazanmaya çalışmak yerine hevesini kaçırıyorsunuz fark etmez ben o parayı verdim taksitlerimi ödedikten sonra iş bankası ve garanti bankasından olan kredi kartlarımla yoluma devam ederim ben iş bankasından da yaklaşık 8 ay önce aynı krediyi çektim hiç sorun yaşamadım ilgilenmenizi rica ederim zaten çektiğim tutar 2100 tl bunun 174 tl faiz olarak kesintiler toplamı olarak ödüyorum neden hala kesinti yapma ihtiyacı duydu anlamadım telefon numaram 0537 727 96 24 eğer beni bilgilendirirseniz sevinirim

İçeriği paylaş