Vatan Bilgisayar'dan ürün satın almadan önce bu yazıyı okuyun

Tags:

Bu yalnız benim eleştirim değil birçok müşterinin eleştirisi ve şikayetidir. Sadece Ekşi Sözlük'te yazılan yorumlar bunun en güzel kanıtıdır.
Vatan Bilgisayar adlı firmayı iki türlü anlatacağım sizlere. Biri Satış öncesi Vatan, öbürü de Satış sonrası Vatan'dır.

Satış öncesi Vatan:

Vatan Bilgisayar adlı firmadan Kasım 2007 yılında sözde çanta hediyeli laptop siparişi verdim. telefondaki şahıslar "öyle talimat vemişler herelde" çok iyi ilgilendiler. Sonunda ürün geldiğinde çanta koliden çıkmadı. Daha sonra hemen firmayı aradığım bir sürü fatura iletişim cart curt bilgisi istedikten sonra ilgileneceklerini söylediler. Nitekim sonunda elime bedava verseniz alınmaz cinsten ucube bir çanta geldi. Herelde bedava demeleride burada yatıyor.

Şimdi de satış sonrası Vatan Bilgisayar:

Ürünü aldıktan bir yıl sonra hatta tam tarihini vereyim ki gibi burada kayıtlara geçsin. 24.12.2008 tarihinde hard disk'ten kaynaklanan bir arıza sonucu ürün 2 yıllık garanti kapsamında olması sebebiyle (gönderi parasını kendim ödeyerek) MNG Kargo firmasıyla Vatan Bilgisayar İzmir şubesine gönderdim. Tabi göndermeden önce de firmayı arıyorum laptopumda donanımsal bir arıza var, nedir bunun prosedürü, ne yapmam gerekli, diye bana ürününüzü faturası, adaptörü, CD'leri ile birlikte, arıza sebebini yazan bir yazıyla gönderin diyorlar. Bende aynen öyle yapıp itinayla paketleyim gönderiyorum. Daha sonra ürünü takip ediyorum kargonun internet sitesinden, 2 gün geçmesine rağmen maalesef hala ürün teslim alınmadı yazıyor. Bende tabi önce kargo firmasını arıyorum ürünüm niye teslim edilmedi diye. Bana, vatan bilgisayar neden göstermeksizin ürününüzü kabul etmemiştir diyorlar. Çok şaşırıp hemen İzmir vatan şubesini arıyorum. Vatan'ın yanıtı aynen şöyle: "donanımsal bir hata olduğundan ürünüz kabul edilmemiş" sizinle Koçsistem ilgilensin. Bunu bana telefon etmeden söyledikleri yetmiyormuş gibi ürünümü bir de neden göstermeksizin iade ediyorlar.

Durun daha bitmedi! Bu sefer hemen Topkapı Vatan Bilgisayar'ı arıyorum merkezini yani. Durumu aynen ilettiğimde aldığım yanıt şu: "İzmir Vatan'daki arkadaşlar yanılıyorlar siz ürünü bize gönderin biz ilgilenelim" Emin misiniz? diyorum "Evet" diyorlar. Bende neden göstermeksizin iade edilen ürünümü kargoya İstanbul- Topkapı Vatan Bilgisayar'a göndermesini rica ediyorum. Ürünüm Vatan'a ulaştığında bir tane yetkili aramıyor ürünüz buraya gelmiştir diye. Ben yine internet yoluyla takip ederek 29.12.2008 tarihinde firmanın ürünü teslim aldığını görüyorum. Düşünün ayın 24'ü nere, ayın29'u nere.. Her neyse aradığım ilk iş gününde ürününüzün henüz yetkili servisine gönderilmediğini söylüyorlar. 2. gün aradığımda ürün yetkili servisine gönderilmedi biz sizi bilgilendireceğiz. 3.gün aradığımda yine aynı şey ve geçen 12 gün aradan sonra ürünüm bana geri gönderiliyor. Yani 29.12.2008 tarihinde firmanın eline ulaşan ürün, 12.02.2009 tarihinde yani yeni yılda yani 29 nere, 12 Ocak nere.. elime ulaşıyor.

Ürün bir telefonla bile haber verilmeden bana ulaştığında Cumartesi akşamı olması sebebiyle firmayı arayamıyorum laptopum oldu mu diye? Laptopum ve adaptörü toz içinde bana geri gönderilmiş. Koliden de bir yazı çıkıyor. Firmadan birinin yazdığı yazı aynen şöyle: “Ürüne Koç Sistem firması bakacaktır. Dell notebooklara servis garantisini Koçsistem vermektedir.” Yazının altında da Koçsistem'in telefonu. Ben, laptopumun neden 12 gündür onların elinde hiçbir şey yapılmadan beklediğini öğrenebilmek için Pazartesi telefon ediyorum. 444 56 56 müşteri ilişkileri numarasını aradığımda uzun bir beklemeden sonra nihayet biri yanıt vermeye çalışıyor ama sorunu çözemeyen yetkili başka şahsı bağlıyor. Durumu ona da anlattığımda ki insanı papağan yerine koymayı çok seven bu firma, ürünü İzmir'deki şubemize gönderin diye ısrar ediyor. Sizi Tüketici Hakları'na idari mahkemelere vereceğim diye telefonu sonlandırdığım şahıs oralı bile olmuyor. “Verin” demekle yetiniyor.

Durum bundan ibaret artık gerisi zaten mahkeme ve tüketici derneklerine kalmış.

Saygılar..

Senin cevabın: None Ortalama: 2.8 (Toplam 282 derecendirme)

DİJİTÜRK

Ben yaklaşık 1 yıl önce Muğla'da 9.90 lık kampanyaya üye oldum. Muğla'dan İstanbul'a taşındım ve 5 aydır dijitürk yayınlarını izleyemiyorum. Sebebi ise bulunduğumuz sitede merkezi yayının olması ve çanak anten kurulumuna izin verilmemesi. Sitedeki merkezi yayından dijitürkü tam olarak izleyemiyoruz yeterli sinyal alamıyoruz. Bir efsaneye göre dcr marka recevrımızı değiştirmemiz gerekiyormuş fakat ne kadar telefonla arasam ve yetkili servislere durumu anlatsam da yeterli bilgi ve destek alamadım. izlemediğim halde parasını ödüyorum.

vatan bilgisayar

Vatan bilgisayar diyince önce bir düşünmek gerekiyor artık.. bunu uzun zamandır yapmak gerekiyor aslında ama nedense kimse yapmıyor ve hala daha nette bu kadar şikayet yazısı dolanırken vatan diyip durmaya devam ediyorlar bunlardan biri de benim sanırım bu kadar şikayet oldugunu bile bile bir ürün alıyorum ama bu son oldu artık bunu da garantiden geri aldıgımda birdaha işim olmaz ..
Size iki tane şikayet anlatıcan dogrulugunu varsın siz düşünün..
1. gecen gün bir kac parca aldım bilgisayar için baya da bir para odedım oderken ii ama hata oldugun da hiç güler yüz veya nezaket yok bide şey diyorlar elemanlar eğityimden geciyor ne eyitimi müsteriye iyi davranmayın onlar öküz nasılsa gelip alıcaklar eğitimi veriyorlar onu anladım..neyse ürünleri aldım. eve geldim bilgisayarı kurdum basıyorum acılmıyor baktım baglantılarımda sorun varmı dıye yok.. dedim heralde benden kaynaklanıyor bir yerde hata yaptım diye düşündüm birdaha soktum herşeyi baştan tek tek bagladım bastım düğmeye gene acılmadı.. düşündüm biraz sonra power da sorun oldugunu farkettim ben yokum diyordu sanki. neyse, aklıma diger bilgisayrın power ından güç almak geldi bende sadece board ın üzerini güc aktarımı yaptım ve aldıgım kasanın güç düylesine bastım calıstı.. tamam dedım sorun kasa .. değiştireyim. ürünü aldıgım zamının uzerinden 24 saat geçmeden calsımıyor diye geri goturdum.. masaya koydum dedım ki orda oturan arkadasa bu cihaz calsımıyor hiç güç gelmiyor ve çalıştıramadım hiç dedim , arkadas aynen bana içine onemli bir bilgi yuklediniz mi dedi ben calsımıyor diyorum ve sadece kasa getiriyorum o bana içine bilgi yuklediniz mi diyor neyse olabilir sonra ne zaman alabilirim diyorum biz 21:00 a kadar acıgız bugun alırsınız dediler ok dedim ayrıldım.. aksam saat 20:00 da aradım ki beni arayıp bilgi vereceklerdi, ürüne daha bakılmamıs dediler bu gece bakılır yarın alırsınız dedim sabah ki arkadas aksam alırsınız demişti telefondakı kişi aynen sunu dedi o arkadas dedigin buranın işleyişini yada içerdeki arızalı malların adedini bilmiyordur boşver sen onun dedigini dedi sabah alırsınız dedi kapattı...

2 olarak bundan aylar once anlamam gerekeni anlamamısım vatan hakkında onu yazayim.. yaklasık 1 sene oldu sanırım.. bir klavye aldım ve arızalı cıktı 8 tane tüşü calsımıyor bunu test etmek ne kadar uzun sürer bilmiyorum 2 gün sürdü ve iadesini istedim cunku lazım oldugunda yenisini aldim iadeye verdigim gün. tabiki sorup ta aldım dedim iade edbiliyormuyun yenisini alıcam şimdi tabi dediler ücret iadesi yaparız arızalıysa ki oyle de cıktı zaten.. iki gün bekledikten sonra ücretini almaya gittim ve bir kagıt verdiler iade için bunla kasaya gidin arkadaslar işleminizi yapsın dediler bende kasaya yanastım ve dedim ki iade ürünüm vardı onun verdim üzcertini alıcam sakadaki arkadas bana biz üçret iadesi yapmıyoruz dedi bir anda ( bana iade kagıdını veren arkadasla kasadaki arkadasın arasında 10 m var ) nasıl olur dedim bu iade kagıdı kabul edildi kasadakia arkadas hayır bu arkadas iadeye karar veremez dedi dedim sacmalıyorsunuz artık ben iade talebi onaylanmıs bir kagıtla geliyorum ki burada istedigim sey senin cebinden cıkmıyor ben hatalı olan bir urunu size iade ettım ve aynı gun gene sizden baska bir klavye alıp gittim gene buradan aldım dedim neyse 20 dk ugrastıktan sonra kabul gordu sıra geldi kasada ki odeme işlemine ..
kasada ki arkadas benim iade işlemime bakarken bir anda iademi onaylamış yanlış lıkla nasıl olduysa ve bana iade tutarını göremiyorum biraz bekleyin dedi dedim elinizdeki kagıtta ne kadar oldugu yazıyor zaten madem onayladınız yanlışlıkla bile olsa sorun yok işte odeyin ben gideyim kac dakkadır bekliyorum dedim uzgunum onay ekranını birdaha almam lazım dedi gene tamam dedim beklemeye başladık telefonlar konusmalar adam gondermeler 10 m uzaktaki arkadasa 15 dk da olaşıldı ve onay ekranı geri geldi.. etti 35dk..
sonra kasadaki iade alıcak arkadas tutara bakarak küsüratı nasıl yapıcaz dedi ve 3 kişi kadar bir araya gelip hesap yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar 5 dakka da boyle gectı. ben baktım uzuyor konusma dedim ki kurusatını kes bana düz ver o kadar onemli degil ( türk işi yani kururatın önemi yok sakız olarak alabilirim ) o kdar fazla bir sorun yapmaz benim için dedim demez olaydım ardas bana aynen siz işinize bakın bende kendi işime bakayım işimi bana ögretmeyin dedi bu ne demek şimdi ben iyi niyet gösterdim ki 40 dk bekledim kasada bu ettigi lafmı şimdi neyse cıkardı o işini bilen arkadas bana kusuratı olmayan parayı koydu onume iyi günler dedi bende o sinirle artık dayanamadım kusuratı verme demiştim ama yapamdım arkadasın lafın uzerine dedim bu para eksik arkadasım tam para alabilirmiyim hayır degil dedi bende kagıtı gosterek saymasını istedim dedi ki kusuratı yok nasıl yok dedım ban alırken kusuratıyla oduyorum geri verirkende verdıgım paranın hepsını alırım neyse tartısma buyumesin diye artık dayanamadım . bu kadar ugrastını buda size bende hesiye olsun harcarsınız diye o bana veirlen iade parasınıda almadan cıktım kapıdan sonra ne oldu arkamdan kim aldı harcadı bilemem helal olsun ne diyeyim boyle dagda büyümüş insanlarla konuşmasını bilmeyenlerin eğitimine katkım olsun dedim..
Ve diyorum VATAN bilgisayar diyince gercekten once bir arastırın sonra karar verin gercekten biz müşteriler için iyi bir yermi...

Vatan Bilgisayar İnternet mağzasındaki siparişleriyle ilgilenmiy

Vatan Bilgisayar İnternet mağzasındaki siparişleriyle ilgilenmiyor.

28.01.2010 tarihinde 705828 sipariş numarası ile 3 bilgisayar parçası siparişi verdim. Farklı sitelerde aynı ürünleri daha cazip fiyatlara bulmama rağmen Vatan Bilgisayar firmasının adına güvenerek burayı tercih etmiştim.

Ancak, 7 gün boyunca ürünleri göndermediler, 2 kez uyarı mesajı gönderdim, 2 kez telefonla aradım, kısaca tedarik sürecinde cevabından başka bir cevap alamadım. 7 nci gün siparişi iptal ederek, farklı sitelere yönelmek zorunda kaldım.

7 gün Vatan bilgisayarı bekleme, 3 gün yeni alışveriş süreci toplamda 10 gün zaman kaybıma neden olan Vatan bilgisayardan bir özür telefonu almak beni rahatlatabilirdi ancak internet üzerinde yaptığım araştırmada vatan bilgisayar için müşteri memnuniyetinin pek öneminin olmadığı kanaatine vardım.

Vatan bilgisayar vatanbilgisayar. com hakkında hazırladığım bu yazıyı başta vatan bilgisayar olmak üzere ulaşabildiğim tüm forumlara iletmek niyetiyle…

Ücret İadesi

Merhaba,

Vatan Bilgisayar' ın bazı konularda kötü bir ünü olduğunu duyuyordum.
Ancak yine de bir şanş vermek ve basit bir alışverişimi ordam yapmak istedim.
Kesinlikle pişman ettiler.
Üstelik yaptıkları şey, düpedüz haksız ücret almak ve iade etmemek.

11.3.2010 tarihinde, yazıcım için gerekli olan kartuşu almak maksadıyla Vatan Bilgisayar
Elmadağ şubesine gittim. Ondan sonra konular maalesef bu hale geldi.

Brother marka yazıcım için, siyah mürekkep kartuş aldım. Ücreti olan 38 TL yi Finansbank kredi kartımla tek çekimle ödedim.
Ne zaman ki, 5-6 Nisan 2010 tarihinde kredi kartımın ekstresini kontrol ettim. Aynı ücreti iki kez çektiklerini öğrendim. Ve bügün 22 Nisan halen fazla çektikleri 38 TL yi iade etmediler.
Halen daha abuk sabuk sebeplerle geçiştirmeye çalışıyorlar.

6 Nisan da Elmadağ şubesinden verilen yanıt, biz muhasebe ile görüşelim size haber verelim oldu.
Ertesi gün şubeyi aradığımda, Fatih Bey' den aldığım yanıt, siz beklemeye devam edin. Biz size ne zaman bilgi verirsek, o zaman bilgi alırsınız oldu.
8 Nisan günü Vatan Bilgisayar muhasebe servisinden Pelin Hanımla görüştüm. Önümüzdeki hafta ( 12 - 16 Nisan arası ) ücret iadesinin kartıma yapılacağını söyledi. Ayrıca, satış destek şefi olduğunu tahmin ettiğim Levent Bey ile görüştüm. O da Fatih Bey' in davranışının yanlış olduğunu, konuyu bizzat takip edeceğini söyledi.

22 Nisan günü Finansbank internet şubesinden kredi kartımı kontrol ettim. İadenin gerçekleşmediğini öğrendim. Muhasebeden Pelin Hanımı aradım. Cok yogunluk olduğu, bankanın beklettiğini, önümüzdeki hafta iadenin gerçekleşebileceğini söyledi.
Fazla ücret alındıktan 41 gün sonra hala iade olmadı. Bir de Levent Beyi aradım. Bu işlerin böyle olduğunu, kendisinin sorunları dinlediğini söyledi. Sorunları dinlediğini ancak çözemediğini söyleyince, insanın fikri neyse zikri de odur cevabıyla, benim kötü niyetli olduğumu ve bu sebeple sorunların çözülemediğini söyledi.

Şunu söylemek istiyorum : Telekomünikasyon ve bilgisayar sektöründe perakende zincir satışında lider bir firmanın, VATAN BILGISAYAR' in basit bir ücret iadesinde ACZ içine düşmüştür.

Umarım bir gün VATAN BILGISAYAR'ın müşteri memnuniyetinin ne olduğunu anlar ve müşteri şikayetlerini ne şekilde sonuçlandıracaklarını idrak eder.

vatan bilgisayar tercih edecekseniz bir daha düşünün...

Benim 18.04.2010 tarihinde internet üzerinden yaptığım: 728080 numaralı siparişi, 19.04.2010 tarihinde banka onay verdi. Bu siteyi maalesef okumamıştım. Vatan Bilgisayar'dan da hep şubeye gider alırdım, çokta memnundum ve tüm arkadaşlarıma da hep bu şirkete yönlendirirdim, bu sefer ise büyük alışveriş yaptık. Üstelik kendime alsam neyse ama arkadaşıma aldım. Şimdi haklı olarak diyor: "Senin öve öve bitiremediğin şirket bu mu diye". Yani açıkçası arkadaşıma da prestijimi zedelemiş olduk. Normalde hep Batıkent şubesinden direk gidip alırdık. Bu sefer ise kargo bedava diye ilk defa internetten aldık. Neyse ben sürekli siparişimi takip eden biriyim ve her günde arıyorum. Müşteri hizmetleri bana diyor ki: " Tamam beyfendi not düşüyorum gönderilmesi için" dedi ve bende telefonu kapattım. Sonra gece yarısı da ups kargo şirketini aradım ve ups bana bizde öyle bir kayıt olmadığını söyledi. Ertesi gün tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Bu sefer de ben sinirlendim ve dedim ki: "Sitenizde 3 günde kargoya verilir diyor. O zaman benim siparişim nerede" dedim. Onların da cevabı: "Siz kampanya dönemine denk geldiniz. O yüzden 10 gün içinde verilir ama not düşüyorum bugün gönderilmesi için” ama sonuç olarak yine kandırıldık. İl dışına çıkmam gerek bu yüzden bekliyorum işlerim aksıyor... Biraz daha bekleyeceğim yoksa siparişi iptal edeceğim... Tüm gelişmeleri de her yere yazacağım arkadaşlar. Mutlaka bir yerden denk gelir, ben düştüm siz düşmeyin, şubelerden paşalar gibi alın. Yoksa hiç almayın, başka yerlerden alın daha iyi, paranızla rezil olacağınıza... Ve yetkililer bu şikâyetleri okuyorsa en kısa zamanda çözümünüzü bekliyorum...
Saygılarımla

Ücret İadesi

Merhaba,

Vatan Bilgisayar' ın mağdur ettiği tüketici ve insanlar grubuna ben de katıldım.
Ben servis ve satış sonrası ilgili problem ile karşılaşmadım, bizzat kredi kartımdan iki kez çekilen ücretin iadesi için uğraşmaktayım. Vatan Bilgisayar halen 42 günü aşan bir sürede ücret iadesi yapmadı.

11 Mart 2010 tarihinde Vatan Bilgisayar Elmadağ/ İstanbul şubesinden Brother marka yazıcım için siyah kartuş satın aldım. Ödemeyi Finansbank kredi kartım ile tek çekimde gerçekleştirdim.
Daha doğrusu ben öyle olduğunu sanıyordum. 5 Nisan 2010 tarihinde kredi kartı ekstresini incelediğimde ücretin 38.00 TL ' nin iki kez çekildiğini fark ettim.

6 Nisan 2010 tarihinde, Vatan Bilgisayar Elmadağ şubesine başvurdum. Kasa görevlisi, Fatih Bey hatayı anlayınca, ücret iadesi yapılacağını. Muhasebe ile görüşüp, 38.00 TL ' nin iadesi hakkında ertesi gün bilgi vereceğini söyledi. Maalesef kendisi bilgi vermedi. 8 Nisan da aradığımda, henüz bilgi alamadıklarını, beklemeye devam etmemi, kendileri ne zaman bilgi verirlerse, ancak o zaman bilgi alabileceğimi ilgisiz bir üslupla ifade etti.

Bu kez, Vatan Bilgisayar Genel Müdürlüğünden muhasebe servisinden Pelin Hanımla görüştüm. Haklı olduğumu 12 Nisan - 16 Nisan arası ücretin kredi kartıma iade edileceğini söyledi. Ben ayrıca, satış sonrası destek birimi yetkilisi olan Levent Bey ile görüştüm. Elmadağ şubesinden Fatih Bey' in tutumunun hatalı olduğunu, problemin en kısa zamanda çözülerek sonuçlandırılacağını söyledi.

Bugün, 22 Nisan 2010 ücret iadesi halen yapılmadı. Muhasebe bir hafta daha beklememi, bankada yoğunluk olduğunu ( Pelin hanımın ifadeleri bunlar ) söylerken, müşteri temsilcisi Levent Bey kendisiyle polemiğe girmek yerine sabırla beklememi, hatta benim kötü niyetli olduğumdan, sorunların beni bulduğu gibi absürd, anlamsız, saçma gerekçeler üretti.

VATAN BİLGİSAYAR kredi kartından iki kez ücret çekilmesinden kaynaklanan basit bir ÜCRET İADESİ ni, ki tutar 38.00 TL dir, 40 günü aşkın bir süredir gerçekleştiremedi.
Bu, VATAN BİLGİSAYAR' ın acz içinde olduğunu gösterir. Müşteri memnuniyeti onlar için içi boş bir kavram.

Halen sorunun çözülmesi için sabırla beklemekteyim. Diğer tüketiciler de benim sorunumu görsünler, ona göre alışveriş kararı versinler.

VATAN BİLGİSAYAR'DAN KULLANILMIŞ ÜRÜN SATIŞI HEMDE BELGELİ

Vatan Bilgisayar dan aldığım UPS güç kaynağı nın kutusunu açtığımda içinden birde evraklar çıktı.
Ürün 3 ay önce satılmış,satışa ait faturası ve arıza yapmış şikayete ait MH fişi ve geri alınmış,bununla ilgili MH belgesi.
Sonra da bu belgelerle birlikte kutulanarak rafa konmuş ve bana satılmış.
Sonrasını yazmama bile gerek yok.Bildiğiniz prosedür ,getirin bakalım vb.Bir özür bir muhatap hakgetire.

Bu durumu paylaşma nedenim ise alışveriş yaptığınız firmaya ne kadar güvenirseniz güvenin yine de dikkatli olmakta fayda var.

Hele bir Refurbished reyonları yoksa satın aldığınız ürünün iade veya tamir görmüş daha ötesi bozuk olma ihtimali azımsanmayacak kadar yüksek.

Dürüst firmalar bu ürünler için ayrı bölüm açıp indirimli satıyorlar.

Herkes benim kadar şanslı olmayabilir,yapılan tezgahın belgesi her kutudan çıkacak diye bir şey yok.

vatan bilgisayar mağdur ediyor

vatan bilgisayardan nikon d5100 fotoğraf makinásı aldım servise gönderdim 40 gün oldu nikon servisi aradım 3 gün önce gönderdik diyorlar vatan bilgisayarı arıyorum ürün elimize ulaşmadı diyorlar tüketici haklarıná ve avukat tutmaya karar verdim

bozulan bilgisayar

vatan bilgisayardan 1 yıl önce bilgisayar toplattım ama malesef kullanamıyorum ne zaman servise götürdüysem yok remleri yanlış montaj edilmiş yok ekran kartında problem var anlayamadı.vatan computer gibi bir firmabunu yaparsa küçük firmalar ne yaapmazki.ben yarından tezi yok çevremdekilere vatan bilgisayardan kesinlikle ürün almamalarını söyleyecem ve kimseye tavsiye etmeyecem en kısa zaman içindede TÜKETİCİ HAKLARI MAHNKEMESİNE MÜRACAT EDECEM.